Přejít na výpis diskuzí

Arsenij Petrovič Jaceňuk

OSOBNOST 17.3.2014 
7 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Již opět vybucovala munice ve vojenských skladech ve VRběticích v bednách s azbukou,kterou tam navezli a nezustalo na opravu skladu neb se privatizovalo způsobem že hutní material byl rozprodán Odsáky a vznikly i tenisové kurty a haly s oplocením na jiném místě ve stejné lokalitě tak mi připadá fotka namyšleného bolševika shlížejího z této stránky jak na UKrajině se chová armáda ati samí si tam letají vrtulníky co výbuchy zavinili privatizací armádního majetku ,neb za bolševiků neuměli nic jiného vyrobit UKrajinci nežli zbraně a výbušniny a vtom pokračují i nadále žádná západní firma nezapočala výrobu ani aut HUnday na UKrajině jeto mafie zbrojařských zmetků ožralcé a poběhlice Ukrajinky viz Timošenková musela emigrovat a kde jinde než do Česka kde si žijí na ukor obyvatel České republiky\ a nemám ani socialní podporu neb UKrajinci znehodnotili práci jejich podřadnými platy práce načerno jste zmetci v Rakousku by vás nedali dělat Ukrajince neb ví že práce se musí chránit nikoliv mafie spekulantů politiky skorumpováni uplatky jak předešlé vlády tak i současné .

    Brachtl Antonín
  • Vyjadřuji podporu ukrajinské vládě
    • Jseš debyl.Vubec neviš co se tam deje.
  • Viděl jsem foto,jak "hajluje"-nevím,nevím (korouhvičky točte se,točte)ale fašista nemůže být OSOBNOST....
  • Do toho našinec nevidí,fakt si netroufnu soudit,a ke Krymu?co čekáš od Rusa,je to svoloč,na druhé straně chtějí to z 95% tak bych jim v tom nebránil.Navíc je fakt,že Krym mohl být samostatný už dávno ale Ukrajina ho pěkně ždímala a nic tam téměř nevracela....
  • Jaceňuk je tlučhuba! Když Tymošenková a Tymošenko kradli, jak straky, jen přihlížel, nebo také kradl §§? Jaký má majetek, ten šikula ????
    • Když Tymošenková a Tymošenko kradli,Jsi na omylu soudruhu.Proč protože prozatim nema žaden majetek.že ji zavřeli byl to politicki proces aby Janukovič mohl v klidu vladnout a krast.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit