Přejít na výpis diskuzí

Benedikt XVI.

OSOBNOST 31.12.2006 
10 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikdy nebudu uznávat žádného papeže... Nevěřím jim, podle mě to jsou falešní lidé. *16*
    • Jsou to kokotti, to ví každý normální svéprávný člověk, pouze slabomyslní melou ty frašky pořád dokola jako kolovrátek! Církve jsou historický omyl, normální slušný, poctivý, nesobecký, popřípadě filantrop nemá zapotřebí kostelů a plnit jejich kasičky! Normální člověk má svou čistou víru v sobě samém a nepotřebuje nesmysly v podobě kostelů, fanatizujících nesmyslů v podobě bible, desátků apod.! Místo desátků pro nenažraná prasata je můžou darovat přímo osobně potřebným, ať nemocným, postiženým či sociálně slabým! Je to obrovská fanatizující mašinérie, kterou jejich ovce nechápou a ještě jí hájí! Je to manipulátorský hnus a jejich ovcí je mi upřímně líto, mají ze života howno! Jenže oni budou pokrytecky tvrdit opak, tudíž je to mlácení prázdné slámy!
  • Je dobře, že byl přítomen při svatořečení Jana Pavla II.
  • Je to vazne hezke, ze, kdyz uz nemuze dal, tak sam odejde.
  • benedikt

    Papež Benedikt XVI sice nemá charisma jako měl Jan Pavel II. ale i tak si myslím, že je obrovským darem církvi a celému světu. Má mnoho jiných kvalit, které jsou řekněme latentní, protože Benedikt XVI není tak otevřený jako byl jeho předchůdce a jistě spoustu jeho zásluh nevidíme (narozdíl od JP II., který byl mnohem více akční) o to více by si ho ale věřící mohli vážit, protože jím obětuje celý život a dělá to skrytě. Ne před lidmi, ale před Bohem, který vidí do nitra duše.
  • papez clovek rozumu

    Naš papež je moudrý a bohabojný člověk.Vi co potřebuje člověk a kdo chce byt štastný v životě pozemském i věčném at posloucha co řika světu. *4*
  • Benedikt

    Papež je velice slušný člověk. Sice nemá takové charisma jako Jan Pavel II., ale jeho charakterové vlstnosti jsou nebe a dudy v porovnání s běžným "politikem" nebo ůpodnikatelem" ... Vážím si ho a mluvíli, doporučuji naslouchat a o slyšeném přemýšlet. Iva
  • Velikost Benedikta XVI.

    Musím říci, že volba Josefa kardinála Ratzingera papežem, ve mně vyvolala bouřlivé nadšení. Jeho spisy jsem už částečně znal, tak jsem věděl, že je to pravý muž, který má stanout v čele Svaté Církve římské. A nezklamal jsem se. Jeho kroky v liturgii (mottu proprio Sumorum pontificum), jeho snaha o sjednocení s Kněžským bratrstvem sv Pia X. a další snahy, jsou jasnou ukázkou Boží Prozřetelnosti. Děkujme Bohu, že dal Své Církvi tak velkého papeže jako je Benedikt XVI.!
  • víra

    prosím za modlitbu aby nebyly války ani proti IRÁKU ani IRÁNU. DĚKUJI
    • papež je satan ktery přinaší zlo !!! jehova je pravej bůh jehova je boží jméno

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit