Přejít na výpis diskuzí

Bernd Posselt

OSOBNOST 5.2.2009 
8 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasně, Vám se to líbí, mně ne. Mám rád Rakousko a Německo, do Alp to máme blíž než do Tater, 600 let jsme žili s Němci, možná více než polovina Čechů má německé kořeny. Nacisty jsme měli a neonacisty máme opět, nejlepší zaměstnavatel je dne Němec, nejhorší asi Čech. Helmuth Kohl za problémy s financováním strany se omluvil a odstoupil ihned,německý ministr kvůli problému s titulem s omluvou odstoupil, německý prezident kvůli výhodnému úvěru na ubohý domek také. Halt jiná kultura.. Tak nsi šetřete na církevní restituce, předražené dálnice a další stavby, sledujte, jek Vám před očima bohatnou poslanci, mučte se s kauzami promopro, izip a sledujte další tunely a buďte dál spokojený. nAž všechno rozkrademem,nebudem nic mít.Velký Čech Baťa řekl, že krize je krizí morálky.Já to vidím také tak.
  • Güntře,Ty jsi jasnej Čech jak poleno. Od Tebe to sedí. Já jsem spokojenej. Mně se to líbí. Přece nebude náš chudý stát narovnávat věci, ke kterým došlo dávno ! Musíme se snažit, aby to u nás vypadalo a abchom se konečně měli dobře.A nevracet se před rok 1945!
  • Neěštěstí byl rozpad Rakousko-Uherska.Umělý stát Česko-Slovensko bylo druhé neštěstí. Když už vzniklo, mělo být konfederací,třetí neštěstí byl vznik poválečného Česko-Slovenska, s vyhnáním Němců a loupeží majetků místo vyplacení válečných reparací.Jak to dopadlo, víme všichni.
    Kdo hájí české zájmy|? Ten, kdo vymyslel kuponovou proivatizaci, pustil sem Vietnamce, kteříé dvě desetiletí neplatili clo a daně a zničili možná statisíce pracovních míst,kdo zprivatizoval deseti a možná statisíce hektarů německé i české půdy, pase na nich dvě stáda a bere možná stamiliony z našich daní za sklízení trávy, což prezentuje ztrátu dalších pracovních míst? Nemám zájem na takových českých zájmech. Milejší by mi byla kultivovaná německá národnostní menšina než menšina nepřizpůsobivých jako smutné dědictví společného státu Čechů a Slováků. Otevřete už oči a začněte uvažovat.
  • Bernd je můj vzor, ač vypadá jako prasátko, všechno ví a zná.
    Je zkrátka jako já...
  • Proč si ten krocan neuvědomí,že to bylo pro Sudeťáky štěstí?Pokud by zůstali,padesátá léta by byla pro 90% z nich,konečná.Za VLASTIZRADU se platilo jen jedním trestem.
  • nemovitosti

    Ještě jednou můj příspěvek, omlouvám se za chybnou e-mailovou adresu. Používám více adres a toto je pak výsledek roztržitosti. *7*
  • nemovitosti

    Mám příbuzné v tzv. sudetské oblasti, docela by mne zajímalo, jak se bude posuzovat případný prodej nemovitostí, když dnes ani pomalu nikdo neví, jaký byl majtel těsně po odsunu. Nevím, zda to tady někdo čte, těším se na informaci na e-mailu. Jana.
  • Štváč

    Pana Posselta ,, sleduji ,, delší dobu a mohu jen říct, že je to člověk, který soustavně podněcuje v Evropském parlamentu k tomu, aby se, jak on říká, Česká republika konečně vypořádala s Benešovými dekrety. Tak o co mu tedy jde? Pokud prezident Klaus podmiňuje podepsání smlouvy ,, nějakým ,, dodatkem, který podle ,, odborníků ,, na lisabonskou smlouvu není důležitý, proč tedy takový humbuk? Pane Posselte, Váš zájem (nejen Váš) je zřejmý! Nerad bych se dožil té tragédie s navrácením majetků bývalým kolaborantům a zrádcům. Je to uzavřená záležitost tragické historie 20. století. To, co napáchali nacisté a jejich posluhovači je nezapomenutelné pro všechny národy. Za panem prezidentem v této záležitosti stojím a vážím si jeho odvahy, za nás, se vzepřít. Norbert Chalupa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit