Přejít na výpis diskuzí

Charles Koch

OSOBNOST 4.11.2014 
1 příspěvek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Else KOchová nacistka s těžítky z vysušených židů a s vilou tyrolského stylu vedle koncentráku
    nemáte peníze ani na dušičkoví věnec ani na svíčky a zápalky k pomníku na Vyškovci kde vytratili duše astraší tam Duchové Lowely Lady jak jste lakomí vy jejich rodilí příbuzní z USA,kteří jste je vyštvali bojovat do Evropy,ač Němci maj firmy kvalitních výrobců kteří nepředražují ceny ti co spolupracují s dílnami moravaských výrobců.
    Addidas předražuje ceny a jeto přímo Holokaust německého obuvnického a oděvního průmyslu vůči většině občanů na mOravě kdy si nemužem dovolit koupit oblečení ani obucv jak předražené jsou ceny ani auto,jak předražené ceny jsou aut vyráběných z Volkswagenu a nestačil jim ani trest Boží na Scumachera.
    Za doby přítomnosti vojsk Moskevského paktu zvaného Warschavský dávali civilistům benzin i naftu lacino vojska,potraviny byli laciné a nešmelilo se s dovozem z ciziny do obchodů.
    Černý nebo Bílí jeto hnus aut korejců není žádná volba,jedině klasická česká auta škoda 120 105 nebo ruské Lady s kartou na benzin od pana Putina záruky rozumu v hrsti,že nebude válka způsobená miliardáři chamtivosti západu i číny.
    nemám podporu v nezaměstnanosti ani sociální dávky jste pancharti i se Zemanem i advokátem Obamou .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit