Přejít na výpis diskuzí

Christina Costanza

OSOBNOST 2.7.2013 
25 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 2017 !!!!
    Co jsem si tu přečetla mě dost urazilo.

    Chrissy poslouchám už od roku 2012 a byla jsem na obou koncertech, které byly u nás v Praze a taky na VIP(setkání). Můžu vám říct, že Chrissy je hrozně milá a hodná, když mě objala, podívala se mi do očí a řekla: Hi, you are cute, how are you? Přes všechno to, co se za tu dobu událo se nezměnila a je pořád upřímná a hlavně: váží si fanoušků.

    Nechápu, proč ji tu všichni hejtují, když ji nikdy neviděli, nebo aspoň neslyšeli *1* *1*
    Doporučuji vám se na ní jít podívat: koncert v Praze bývá většinou v Březnu, jejich kapela se jmenuje Against The Current

    To je ode mě vše. *15*
  • Ahoj,rád bych tady uklidnil Vaše vášně :)
    Znám Chrissy od jejích úplných začátků, tak Vám o ní něco povím.

    Začínala s kámošema v garáži, pak se je objevil manažer a natočili klip s již známým Alexem Gootem. Tím se rozjela jejich "kariéra". Před asi dvěma lety, když začínali, natočila Chrissy první osobní video Q&A jako poděkování za 10 tisíc folowerů na Twitteru. Pro normální mladou holku bylo 10 tisíc něco neuvěřitelného. Ted jich má 350 tisíc. Na YouTube má dokonce na osobním profilu půl milionu odběratelů, a její kapela skoro 1 milion odběratelů.
    Tvrdě pracuje, jezdí na turné, zlepšuje se, přitom ještě chodí na vysokou ekonomickou.
    Je vidět jak autorky komentářu tady žárlí na její vzhled :D, ona je totiž nádherná, s make-upem nebo nebo bez, a rozhodně to s ním nepřehání.
    Co se týká zpěvu, tak má jedinečný hlas, umí krásně pomalé výšky a její běžný střed, dokonce zvládá i pořádně řvát, i když přiznávám že na to nemá uplně silný hlas. Ale hlavně ! nepoužívá Autotune! je to její hlas! používá běžnou postprodukci jako 100 % ostatních zpěváků, bez toho to prostě nejde.

    Beru Vaše názory at už ji milujete nebo ne :D ale neměli byste ji odsuzovat na základně nějakých Vašich předsudků atd. když ji vůbec neznáte. Jestli se vám nelíbí jde to napsat i slušně a neurážlivě.
    Pro mě je to nejkrásnější, nejmilejší a nejpozoruhodnější stvořeníčko jaké jsem na netu poznal. *14*
    • a kdy vznikla ta skupina? oni sou super <3 *14*
    • Ja teda Chrissy nepoznám od začiatkov ale myslím že ju poznám, a viem o nej dosť na to aby som na ňu mala vlastný názor.

      Jej hlas je úplne perfektný, vidno že je talentovaná ale je nemáš pravdu s tým že používa autotune. Ak si videl cover na She looks so perfect tak tam vôbec neznela ako ona. Tá pesníčka jej nesedela a celý jej hlas tam bol veľký podvod. Ale teraz k inej téme, ja som kedy Chrissy mala rada ale začínala mi strašne liezť proti srsti keď som si začala všímať ako sa začala snažiť byť punk-rock pri tom pochybujem že poslúcha nejaké také skupiny. Možno má pekný chraplák a oblieka sa tak ale na punk rock sa nikdy nehodila a ani hodiť nebude. Proste to neni ona a vidno že sa taká snaží byť nasilu. Štýlom vlasov, obliekania a aj niektorých coverov na pesníčky. Nesnaží sa byť sama sebou a myslím si že byť samým sebou je to najhlavnejšie. Jej skupina začala byť slávna vtedy keď začala chodiť s Michaelom Cliffordom (teda neviem že či spolu chodili, tak dajme tomu že sa stretávali). Ako možno vieš tak on je zo skupiny 5 Seconds Of Summer.

      Samozrejme pravda to nemusí ale aj môže byť, to vie len Chrissy. Každopádne nikomu neberem jeho názor, ako sa hovorí 100 ľudí 100 chutí :).
  • Ha, vy si myslíte, že nejaka Chrissy je úchvatná? Lidi, v jaké době to žijete? To i já mohu vylézt na pódium a začít zpívat, budu znít mnohem lépe než ona (i po mnoha úpravách jejího chraplavého hlasu)
    Tak se sakra vzpamatuje, a poslouchejte jiného interpreta, po kterém vám neodpadnou uši od hlavy.
    P.S souhlasím s Terou a Sisou atd.

    Toť vše
    • Chrissy je skvělá ty si na nic *10*
    • jdi do prd... ty bys nezazpívala vubec nic leda pec nám spadla.... věř že ty za nic nestojís *16* *10* *11* tak proč se rovnou nejdes vycpat !
    • twl -,- Je snad každýho věc, koho poslouchá a koho ne, kdo se mu líbí nebo ne. Ty máš taky svůj názor a nikdo ti ho nebere.Můžou si poslouchat co chtějí.A sami si posoudí jestly jim "upadnou uši z hlavy" Tak nech ostatní poslouchat to co chtějí a nechovej se jak rozmazlenej spratek. Teď ke Chrissy - Neupravuje si hlas, nemá chraplavej hlas, byla jsem na jejím koncertu tak to asi vím ;) Tak zavři chlebárnu a jdi si všímat sami sebe a né ostatních.
    • Keď sa ri nepáči nechápem načo si pozeráš toto a ešte to aj komentuješ. Daj na Youtube nejaký tvoj spev a keď ťa milion ludí pochváli tak potom tu niečo píš ;) . Má nádherný hlas aj telo ale to asi ty nemáš tak treba závidiet .
  • Takže vy všichni co jste z ní úplně PAF, poslouchejte!
    Krysa Costanzová si myslí, že umí skvěle zpívat, bohužel se krutě plete, krásně zpívá až po mnohých úpravách jejího příšerně falešného skřehotání.
    Každý by dokázal být tak krásný, jako naše milá Krysička, ovšem to bychom musely my všechny dívky používat tunu make-upu a malovat si linky až někam za uši.

    Neberte to jako hate, jen se nedokážme dívat, jak jí tu vyzvedáváte do nebes, když nic neumí.
    Ámen.
    • Ahojte , jen chci říct že každýho názor a každý si může poslouchat koho chce a nezáleží jestli se to líbí tobě ale mně . Pravděpodobně si myslím že všichni co Chrissy Costanzovou pomlouvají a nadávaj jí jen závidí .
      Je to chytrá holka , a nevím proč tady píšete že máte hezčí hlas než ona , tak když ten lepší hlas než ona máte tak proč se neseberete a neuděláte s tím něco .Dokuď něco nedokážete tak alespoň nenádávejte až něco dokážete víc než Chrissy tak se ozvěte a už vůbec nechápu jak můžete říct že má na sobě kilo make-upu , nevím ale myslím si že tohle může napsat jen ten kdo si myslí že je nádherný a krásný ,twl seberte se prosím vás každý vypadá jinak, každý není dokonalý ,a každý má své sny , a vám může být úplně ukradený jak se maluje a jak vypadá , jak zpívá.Když se vám nelíbí je podle vás socka tak jí neposlouchejte , a nepište tohle do kom. Každýho názor a mně už nebaví jak skoro všichni nadávají někomu za vzhled .OMG ten kdo si o sobě řekne jsem krásná, hezká ?!! prosím vás teď vám něco napíšu : sebechvála smrdí !!!!!!!
      No nic DĚKUJU ŽE JSEM SI MOHLA VYLÍT SVOJE SRDÍČKO .
    • Takže Terinko....není to žádná krysa, nauč se psát jména pls...
      To, že o ní napíšeš, že je krysa z tebe nedělá nějakou husťačku... fakt nejseš ničím hustá... jen mega trapná
      chápu, máš svůj názor, neberu ti ho, jen ho nemusíš cpát všem před oči. Pokud ti vadí, že sem píšou lidi to že je úžasná ( je ) tak si to nečti, nekoukej na to, nikdo tě nenutí. (logika 3. letýho děcka)
      Když už by si to o sobě myslela tak na to má právo, protože vážně hezky zpívá, ale co ty můžeš vědět viď ? ty přesně "víš" kdo zpívá falešně a kdo ne....
      Hlas si neupravuje,tedy podle mně a hodně lidí tady. Myslíš si že skřehotá? Tak to sis asi spletla nahrávku jejího zpívání s tím tvým...
      pls... inteligente
      Kdyby jsi koukala na její make-up tutoriály tak asi uvidíš, že na sobě nemá tunu make-upu,fakt to podle mně nemá za potřebí. Linky nemá až za ušima, ale to by si nemusela být kritická blbka s mozkem o velikosti špendlíku aby jsi to viděla ;)
      btw: umí zpívat, malovat se a triliony věcí co ty ne ;)
      jen jí závidíš, je to jasný...
      nejdřív si rozmysli co píšeš, pak až to napiš, pls
    • Je vtipný že tu na ni tak nadáváš.. Ale ona je krásná i když není namalovaná.. A zpívat umí i normálně na živo ;)
      Já si to můžu dovolit říct,protož jsem byla na jejím koncertě ve Vídni! ;) -.-
      Prej nic neumí.. Je to talentovaná holčina,kterou aspoň ten milion nějakých lidí zná víš ;) tebe nezná nikdo,takže laskavě nežárli a starej se o sebe *4*
      • ahoj :) možem sa spýtať kedy mala koncert vo Viedni ???
    • Nechápu jak někdo tohle může napsat o člověku kterého ani nezná.... Bohužel je taková realita,že skoro všichni v showbyznysu v dnešní době používají nějaké úpravy. Až dokážete to co ona, pak teprve nějak mluvte... a pokud se Vám nelíbí nechápu že na ni vubec koukáte. Toť zase můj názor.
  • Být tak krásný a ještě umět i krásně zpívat??... To je přímo dar
    • podle me je trapna ne slavna par písnicek na youtubu a to je vše dovolte abych se zasmála
      • Jediná trapná jsi tu ty, tvůj názor je podle mně dětinskej..
        Nikdo o ní neříká, že je slavná,na yt má docela dost písníček.
        jen se směj, ale jen své demenci..
      • Hele sorry nechci nic říkat nebo tak ale jako v minulém roce měla tour po 4 zemích jako chápu že ne každý jí má rád ale zkuste aspoň říkat pravdu :D No hate
    • je krásna a vážně umí zpívat *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jáááá jjíííííííííííííííííííííí miluju *14* *14* *14* *14* *14* *1*
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* JE KRÁSNÁ,MÁ HEZKEJ HLAS A NAVÍC MÁ DOBRÝ HLAS JE PROSTĚ NEJ!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Je nádherná a má unikátní hlas, přímo božskej.
    • To přehaníš jsou i talentovanejsi nes naká Christel nebo jak se jmenuje
      • Ehm každému se líbí něco, to samé někdo můře říct i tobě o interpetovy který se ti líbí ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit