Přejít na výpis diskuzí
Britky mají divný vkus! Tento herec je pro ně nejvíc sexy mužem!
4.10.2013 | Kateřina Vodrážková
18 příspěvků
-
Měl to vyhrát Tom Hiddleston *14* *14* *14* *14* *14*
-
Proč jste tam dali, proboha, zrovna tuhle příšernou fotku? Takže jedna, která více vystihuje skutečnost:
http://www.bbcamerica.com/anglophenia/files/2013/09/benedictcumberbatch1.jpg -
Hele hele hele do mého Bena se nikdo navážet nebude ...že vyberete fotku na který mu to sluší o trochu méně ...nic nedokazujete... já ho miluju ... <3 Je to úžasný herec... !!! Cumberbitches power!!!
-
On je jedním z těch nejhorších herců na světe hlavně v Šerlokovi. Vím, že to mám špatně napsaný, ale nezajímá mě to protože je to strašnej PITOMEC *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *12* *12* *11*
-
-
Pitomec? Ty asi raději frajírky iq Bieber, ne? Že špatně hraje Sherlocka? Málokdo by svedl zahrát to co on. Svým hereckým výkonem v 3. sérii Sherlocka mě naprosto ohromil.
-
nevím, jestli jsi Sherlocka, protože kdyby ano tak bys to asi takto nekomentoval(a). Nechápu proč to vlasně komentuješ, když ani nevíš, jak se to píše. Já osobně bych pro něj určitě taky hlasovala. *14*
-
-
je tady fotka, která se zrovna nepovedla, ale Ben je naprosto úžasný herec a je velice sexy zejména v SHERLOCKOVI :3 . Ale u mě je na prvním místě jednoznačně Tom Hiddleston a hned po něm je Ben :)
-
Benedict Cumberbatch je jeden z nejlepších herců a z každých, kdo si zahrál roli jako Sherlock Holmes má to největší charisma vůbec! Nejvíce mu sluší černé nebo tmavě hnědé vlasy a má dokonalý přízvuk! Jenom je škoda, že je jenom 9 dílů Sherlocka. A je sexy! Zaslouží si vítězství:)
-
Jak to, že je Bradley Cooper až na 10. místě???? *13* *13* *13*
-
Já se třeba nedivím a nejsem zklamaná :) Viděli jste Benedicta hrát? Slyšeli jste jeho hlas? Uznávám, že na fotkách moc přitažlivě nevypadá, ale herec je to skvělý ;)
-
-
naprosto souhlasím..hlas má skvělý, pomalu na orgasmus ;-) a charisma..to ani nemluvit..no a co, že nevypadá jako vystřižený krasavec..o tom to přeci není ;-)
-
Benedict the chameleon :D Dokáže zahrátzahrát snad kohokoliv. :) A na fotkách vypadá taky úžasně, jenomže tady někdo zase neumí hledat.
-
-
Vždyť je dokonalý!:) A podle mě jsou britští kluci\chlapy nejhezčí.
-
Každý má svůj vkus. Taky jsou to potomci Sasů a Normanů, mají trochu jiné geny , takže i ten symbol krásy může být jiný. Jinak já bych si žádnou britku nevzal kromě na jeden večer, z mého pohledu až na vyjímky vypadají hrozně. To je ta odlišnost ostrovanů a ostrovanek.