Přejít na výpis diskuzí
Ewa Farna ukázala svoje zaoblené tělo na přehlídce ultra krásek!
28.8.2013 | Redakce Osobnosti.cz
8 příspěvků
-
proč bere antikoncepci,když ji nepotřebuje,takové to bylo krásné děvče a když se z ní stává žena,tak tohle? Snad nedopadne jak Ivka Bartošovic! *8*
-
Já na její postavě a jejích vzhledu nikdy neviděla a nevidím nic špatného :) . Popravdě se mi zdá že takhle by měla vypadat každá správná žena(prostě boky, stehna, paže atd.). Nelíbí se mi když je holka vychrtlá a vypadá jako dnešní "ženské celebrity". Tato "modelingová" těla vždycky vypadala jako podvyživená chlapecká těla. Myslím si že na Farnou by nemělo být tolik těch krutých útoků typu:,,Podívejte se na ten obří zadek!". Nemyslím si že by to někomu bylo příjemné. Je taková jaká je. Jen si vezměte Marilyn Monroe a Ewu Farnou... jsou si svými ženskými tvary tak podobné! :)
-
-
Naprosto souhlasím! :) V dnešní době, kdy vidíme vyzáblé módní ikony, je opravdové ženské tělo považováno za obézní a nevkusné. Pár kilo by Ewě určitě neuškodilo, ale hlavně to nepřehánět. Podle mě má krásné ženské tvary a byla by škoda, kdyby z ní byla jen kost a kůže, jak je to dnes moderní.
-
No tak Marilyn měla ženské křivky, ale pořád byla štíhlá....Ewa už je opuchlá a upřímně vypadá, jako by chtěla ten mikrofon sníst. Pár kilo dolů by jí neuškodilo, ale pravda, nic se nemá přehánět.
-
-
sebevědomí ji nechybý zato soudnost ta je ji cizí *1*
-
-
Nauč se pravopis! Ewa je super!!!
-
-
Doufám že to Ewa s hubnutím nepřežene a nebude vypadat jako ty kostry potažené kůží, co se motají kolem ní. Nesnáším kult vyzáblých anorektiček bez ženských tvarů, který nám diktují homosexuální "módní návrháři".
-
Dnes je hvězda a co zítra? Nedopadne doufám jako YB?