Přejít na výpis diskuzí
Expřítel Kubího z Farmy se mstí: Zabral si společného psa
19.8.2012 | Redakce Osobnosti.cz
9 příspěvků
-
kdo pak asi kouká na takové...zvrácenosti ? *7*
-
Je to rozmazlený hlupák, dobře mu tak!! Ať se nad sebou trošku zamyslí jak se chová atd... ;)
-
-
A vy by jste chtěl/a aby vás přítel/kyně podvedl/a a dělal/a že jste vy ten nejhorší? A pro něj byla ta fenečku určitě něco jako dítě, pro mě je můj pes ten nejlepší přítel a někdy mě prostě podrží nad vodou ;). Jak vidím, někteří lidé si myslí, že i přes Kubího jak říkáte rozmazlené chování si zaslouží být podváděný! Jak by VÁM bylo? *16*
-
-
homosexualové souloží do řitě *1*
-
-
A heterosexualove zase do vagíny.Děkujeme ti za toto užasne zdělení.jestli ti je 10 let, tak ti to asi připada legrační,ale rozumným dospělým lidem odlišná sexualní orientace nevadí.
-
ale pozor!! jeden můj kamrád souložil jednu holku do análu, asi 3x za noc, ráno došel domů, dal sprchu, ohrnul předkožku a tam.......... jadýrko z melouna *8*
-
-
málo kdo jadýrka z melounu kouše, vezšina lidí je polykáv celku, a zaludek a streva nepořídí rozložit tvrdý obal jadýrka. Takže to je "normálni" *1* Měl si vzít kondom...
-
-
-
...no ja tiež nestojim o tieto serialy a reality show...ale človek sa tomu nijak nevyhne...upútavky sice tiež nesledujem,ale nevyhnem sa im,nic sa neda robit...tiez nenavidim slovenske serialy,kde je vyslovene navod jak sa kur...ť,/sorry/,tym padom neznasam tych hercov a neznasam,ked z obycajnych "dlaždičiek" z reality show su potom osobnosti a este sa dostanu aj na tieto stranky.../napriklad/...
*10* *12* -
nechápu k čemu jsou tyhle homonoidní kraviny jako je farma VKV rodiná pouta atd lidi vy to nevíte že vám to vymašťuje mozek a že jedine kvuli timto kravinám máme vstek na další lidi kolem sebe?