Přejít na výpis diskuzí
Iveta Bartošová spáchala sebevraždu! Svůj život ukončila skokem pod vlak
29.4.2014 | Tevi
38 příspěvků
-
Vsadím boty , že v tomhle přitroublém státu Rychtář ze smrti Ivetky vyleze jako nevinný . Nicméně se mu to všechno vrací na jeho vlastní hlavu , i když jinak , ale přesto. Co čekal ? Sám se řítí do smrště , kterou si připravil vlastní rukou a sobeckostí a pokud bude v otázce pohřbení Ivetky vůči její rodině i nadále bezcitný , nemůže pak očekávat nic dobrého , poněvadž jedná svévolně.Mněl by se nad sebou zamyslet a zvážit , zda nezvolit jiné uvažování , ale myslím , že on už takový je od svého narození a nemá ani potuchu o tom , že je něco v jeho hlavě špatně.
-
kdo to je či byl?
-
Za její smrt může Macura a Rychtář! Myslím že dostatečným důkazem je to že se ti dva po její smrti poprali to normální lidé nedělají!
-
Je blbá...co nadělat.ale hezká byla.lucka bílá je lepšíí.
-
Co se stalo, stalo se. Netreba to resit, protoze muzeme uz jen navzdy spekulovat, proc to udelala...jestli tlak novinaru, nebo energeticky upir Rychtar.
Uz je ji lepe. Byla holt slaba povaha, tim neurazim, jen konstatuji. Nemusela takhle skoncit.
Ale jak jsem napsala...stalo se. -
Achjo... *9* je jí strašní škoda... *9* mněla jsem Ivett strašně ráda byla můj dětský idol... *9* ♥ ale aspoň jí už nic netrápí...aspoň už je jí dobře... ♥ *9* stejně za to může Rychtář... *16*
-
Byla hezká, nadaná a moc pěkně zpívala - tak jsme ji vnímali dlouhá léta. Co se v člověku přihodí, že udělá tohle, můžou říct jen ti nejbližší. Člověk, co dělá v životě zásadní chyby, tak ten ze začátku ani netuší, kam se řítí.
Mnohdy se stává, že místo aby člověk vyslechl a dal na rady lidí, co ho mají opravdu rádi,znají ho od mala, tak se dává do spolku s lidmi, o kterých si myslí, že jsou moc fajn - jsou nějací noví, jiní, než ti "staří" známí a že kdovíjak pomůžou.
Nevím, neznám její příběh, protože vím jenom to, co se psalo v médiích a to jsou kolikrát asi pěkné blbosti. Ale máme v rodině také jednu velmi nadanou osobu, která i když není slavná, tak se dává do spolku se sobci a podle toho vypadá její nynější život.
Člověk, který dělá a nakonec udělá tohle, je nemocný.
Když mě srazí život na kolena, zbývá jenom modlitba a desatero - a tam poznám, co mám a nemám dělat, abych přežila - a věřte, vím, o čem mluvím. Někdy člověk může dělat a chce, vše je moc pěkné a nakonec se vám to pod rukama rozsype,něco se přihodí, aniž na dění kolem máte vliv.....a to není jenom moje zkušenost.
Škoda, přeškoda jí, její hlas byl rozeznatelný narozdíl od těch děvčat, co ze sebe kolikrát anlicky tlačí nějaký řev, co má napodobovat vrcholný výkon nějaké superhvězdy a jednu od druhé nejde rozeznat.
Zpívala hezky - česky. -
smutné je,že se celý život obklopovala lidmi,kteří ji jen využívali a zneužívali pro svuj prospěch.Yveta byla evidentním příkladem ženy trpící syndromem týrané a psychicky labilní osoby,hrozné je,jak byla sama a nikdo jsme jí nedokázal pomoci a přitom to bylo v přímém přenosu před námi všemi.Je mi jí upřímně líto a omlouvám se jí i když pozdě.
-
-
je to tak, celý národ by se měl stydět, že jsme jí nepomohli! *11* *10* *13*
-
-
Lidičky netruchlete,Bůh to tak chtěl a stalo se
-
-
Kamile , to není pravda . Bůh si nepřeje smrt žádného člověka , natož takovouhle , jen nenalezla tu správnou cestu a zvolila podle svého . Možná nenalezla nikoho , kdo by jí mohl niterně doopravdy pomoci a možná už tu pomoc ve svém stavu nebyla schopna ani rozpoznat. Každopádně to ale nebyla Boží vůle.
-
-
Jedno vím jistě, osmatřicet jí opravdu nebylo. A to je každý druhý článek. Do Tiscali může psát každý trouba...
-
-
Svatá pravda, avšak není to jen Tiscali, ale i Seznam atd. Je to takové spolčení hlupců. Ty žvásty bere vážně jen málokdo. *2*
-