Přejít na výpis diskuzí
Justin Bieber se rozhodl ukončit kariéru
19.12.2013 | Redakce Osobnosti.cz
24 příspěvků
-
ja si myslím že by to mal ukončiť jemu to neprospieva keď kvôli kariére začne hulit marihuanu a snaží sa byť in aj keď nie je proste trápny
-
On je takej hnusnej, ja nevim jak ho nekdo muze posluchat, proste jeho hudba je humus!!!!!!!!!!!
-
-
ty si hnus a nesud druhy
-
JAKO TY=) *1* Závidíš mu že má peníze,slavu a fanousky.Nojo všichni hateři jsou stejny *16* *16* *16* *16* *16*.Stava se i v normálních rodinach *1* *16* *16*
-
-
to mu ale trvalo
-
Před pěti lety bylo pozdě...
-
konečně..
-
áno ale nekončí ma ročnú pauzu takže haters chodťe sa vypchať keby táto stránka napríklad pozerala videá do konca tak by to vedeli :D
-
-
Dam sa vipchat az po tebe!!!
-
-
Štípněte mě někdo! V první chvíli jsem měla takovou radost, že bych mu i potřásla rukou, ale známe tyhle odchody. Zase si jen odfrkne a pak se zase vrátí, aby dal fanynkám pořádný nášup. Takže stejně, ale dobře, že o něm jeden čas neuslyším.:D
-
uf většího nechutu sem v životě neviděla no já normálně brečím radostí že už toho nechuťáka neuvidim jojojojo *1* *1* *1*
-
-
škoda že chce skončit *9*
-
-
už bylo na čase *4*
-
ať jde do háje kokotěnko jeho hudba je stejně hnus *16*
-
-
A ty jsi nějaká k*nda né? on je dokonalej.! nikdo na něj nemá..! *14*
-
-
No to určitě, to raději budu poslouchat bezďáky jak si zpívají, než abych poslouchala tady toho. Já poslouchám něco jiného a ty taky, tak se tu nemusíte všichni hádat že je super a že není super. Každý posloucháme něco jiného, ale to že na něj nikdo nemá není pravda.
-
-