Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vy ste uplne ale uplne kryvy ???? asi jo že on ji ma rad !!!!a kdyby vam někdo vzal mazlička nebyli byste stastny ne????
  • K tomuto článku bych chtěla říct pouze to, že autor článku hodně slovíčkaří a překrucuje fakta, protože Justin sice říkal něco v tom smyslu, ale autor si to poměrně hodně upravil tak, aby to vypadalo, že si Justin stěžuje, což rozhodně není pravda. Přečtěte si Justinův rozhovor v originále a pochopíte jak to všechno Justin doopravdy řekl a myslel. http://www.justinbieberzone.com/2013/04/justin-bieber-teen-vogue-photoshoot-2013-interview/#more-28815
    Takto Justina zeměšňovat a vymýšlet si o něm jen samé hlouposti mi přijde hodně ubohé. Najděte si lepší zábavu a nezahrávejte si s Beliebers!
  • Anoo, redakce toho o Justinovi ví zase víc, než Justin sám.. -_- ..není chudák Justin,ale redaktor, protože tyto články nejsou nic víc než ubohé.
    Justin řekl- I LOVE MY BELIEBERS.. takže najednou mu vadí, že ho nebereme takového, jaký je?! A co asi děláme, co? :)
    Justin je totiž tak lidská celebrita, jako nikdo jiný, takže ho brát jinak ani nejde (teda, kromě haterů, redakce,co? ;))
  • Také p*čoviny! ..Juus má přátel hodně..A jsou i pravý!! nejvěrnější sou asi Beliebers! Tyby mu nikdy neublížili !A nikdy by se kněmu neotočili zády.!!PRAVÝ BELIEBERS SOU TU SNÍM! A ZŮSTANOU TU SNÍM! Takové kecy!Že mu nikdo nevolá!Kdyby my češi jsme to měly zdarma tak sme sním na mobilu furt! a toplatí i o jeho přátelích! volají sním!!A já sama jsem sním neměla tu čest být :( ..Ale jestli ubde někdy ňáká možnost!Tak jí jen tak nepromrhám protože on je NEJLEPŠÍ!!a HATEŘI! DĚTE SE BODNOUT!! :PP jenm mu závdíte nic jinýho neumíte!!!!!! I ♥ Justin Bieber!
  • Od kdy je Justinovi 22 ??
    Asi už nevíte jak ho kritizovat tak si musíte vymýšlet takový nesmysli. On má kamarádů víc než dost.
  • já stejně pořád nechápu,proč sem dávají neustále jenom americké celebrity...o těch už víme dost,mě třeba zajímají daleko víc mexičtí herci a zpěváci,bohužel o těch se tu nedovím asi nic :(
  • oni už fakt neví jakou prkotinu by sem dali!už je to fakt trapný!
  • 22 mu určitě není když měl nedávno narozeniny a narodil se roku 1994 !!! *10* Kamarádů má víc než dost !! *8*
    Volá mu každý den někdo !! *16*
  • cheche docela dost se tahle stránka ztrapnila no..:DD jestli mu je 22 tak já sem Doly Baster! :DD ;DD
  • Další trapný kecY! :DDD omg dite někam !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit