Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak já si myslím, že Kristen je pěkná mrcha, i tak ji moc nemusím, myslete si co chcete, ale tohle je můj názor, který mi už nikdo nevezme :P
    • Úplně souhlasím *3* Taky jsem jí nikdy neměla ráda *1*
    • Souhlasím, taky ji nemám ráda. Přijde mi, že se přetvařuje. *16* Chudák Rob.
      • Taky mi je líto Roba.
      • Ale Twilight mám i tak ráda, ale filmy ne, knížky. Film Stmívání ještě ušel a nový měsíc taky, ale pak ji zmalovaly jak klauna, no a jak teď vypadá?
  • Rupertovi je 41. Fotky nejsou pravý. - Co všechno dokáží média?
  • Asi těžko to může být výmysl, když se za to oba omluvili, nebudou se omlouvat za něco co neudělali. Lidé se pořád rozcházejí, nevím proč to ostatní tak fascinuje..
    • A jak víš, že se vážně omluvili? Máš video, kde se za to omlouvají? Může to být jen další výmysl
      • A ty jsi zase jen další potrhlá fanynka, která si nedokáže přiznat, že s její idylkou je konec!!!!!!! Vsávat, žijte lidi i svoje řivoty, oni jsou taky jen lidi!!!!
  • Tak nevím, čemu mám věřit. Doufám, že je to vše jenom nějaký výmysl a jsou pořád spolu. *9* *9* *3* *3*
  • Ach jo *9* Vždyť jim to tak slušelo... A ta fotka, na které údajně byl důkaz její nevěry byla asi fotomontáž, protože na té fotce kde je v objetí toho režiséra měla stejné rameno jako manželka toho reřiséra! Měla tam uřízlý kousek ucha. A navíc tam měla úplně stejný rozcuch vlasů a úplně stejný výraz jako na jedné fotce s Robem... Koukněte na tenhle odkaz: http://stepheniemeyerova.cz/?p=15845
  • xx-paula-xx
    Já jdu bouchnout šampus!! *1* *1*
    • Taky *1*
    • jo já taky... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit