Přejít na výpis diskuzí
V moči Justina Biebera našli stopy marihuany a Xanaxu
31.1.2014 | Redakce Osobnosti.cz
9 příspěvků
-
ooooouuuuu nnnnnooooo *9* *8*
-
Se divíte? U Bobra běžná záležitost ne? Já bych teda na jeho chcánky nikdy nesáhl, nikdy bych se k nim nepřiblížil...je to ko*ot a zm*d, proč se může topit v penězích a nabalovat ty svoje Belieberky? Taky by mohl dát aspoň něco málo na charitu, do dětských domovů, do Afriky...on se radši zabejvá dealerstvím drog a napadá lidi....ať zhnije někde v zamčeným sklepě, buzerant....M.V.
-
fuj
-
Oni to dělají taky hlavně ti co ho tady pomlouvají nejvíce že??Ale hold Justin má smůlu, že je Justin Bieber♥Já ho neomlouvám ,ale ruku na srdce hlavně ti co ho tady pomlouvají ti to kouří nejvíc!!!Justina mám ráda a taky mě štve co dělá(Jestli je to ovšem všechno úplná pravda že?) *3*
-
ty, co tady píšou tak hnusně o Justinovy by se měli zamaslet nad tím, co dokázali oni a že mu nesahaj ani po kotníky. Až se z toho Justin dostane a vydá další album, potom zase budou všichni tleskat. Ale kritizovat když ho všichni pomlouvaj umí každý. *9*
-
Tyhle smradi využívají svou popularitu, i když ta většinou netrvá dlouho. Naštěstí velmi brzy vymírají.
-
Jako v čechách,spravedlnost jen pro někoho.
-
vypadá jako by ho ďábel z kok...ta vystřelil *3*
-
V moči *1* *1* *1* *1* *1*