Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stejně musí v něčem jet, protože i když má toho asi hodně na dluh (rozuměj leasingy apod.), tak by musel mít to co má v českých v eurech, aby to utáhl.
  • Hujajá, hujajá, dostal jsem 20kilo hovězího a zapomněl jsem ho dát do mražáku. Tak jsem si hi voblík. Hujajá.... 250litrů prosím.
  • holt kokaín je drahej
  • Paní redaktorka je asi další ženou, která má s "nejlepším" českým moderátorem sexuální poměr.
  • Tento clovek prestal byt zabavnej uz nekdy pred 10ti lety
  • Leoš Mareš je obyčejnej křupan a divím se, že mu platí takové peníze.Je spoustu schopných moderátorů, kteří nemají akorát styky a moderovat ummí taky.Když jsou producenti pitomci, tak ať platí.Docela by mě zajímalo komu je tenhle moderátor opravdu sympatický.Na štěstí znám jeden fantastický vynález u televizního příjmače.Tím myslím knoflík, kterým se dají ty přiblblé programy vypnout.Přeji pěkný večer všem normálním a soudným lidem.Snad v naší republice ještě nějací jsou.
    • Hlupáci platí, chytřejší bere. Kdyby pracoval jako neznámý zaměstnanec, bral by jako ostatní. Že by byl tak vynikající? A to je ta současná nespravedlivost. Jen neříkejte, že závidím. Je to ještě horší, já jsem za všechny obyčejné lidi pořádně na....ý.EMS
      • jenže on je jinej než ostatní on je nadopovanej *1*
  • stormgirl
    Však je skvělej! *2*
    • Bouček je lepší
  • Jakeše na něj.Ten by mu to vytmavil!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit