Přejít na výpis diskuzí

Coolio

OSOBNOST 31.12.2006 
11 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

    Myslím si že muj předešlí komentář k mému hrdému k tolik nenávistnému opovržení rappem je hodně už upřímný a krajně pravdivý, čtěte a lajkujte nic více! Tak přeji už hodně trpělivosti v jeho čtení!

  • MartinDyntar

    At si laskavě ten text písně "Never Gangsters Paradise" pečlivě poslechnou dnešní morálně prohnilí zkorumpovaný (gangsters) rappeři, ze kterých se častěji stávají právě pouliční gangsteři, fetáci, co rádi obchodují s lidským neštěstím a nic než potencionálně pak nadměrný kriminálníci, co si hrajou velice rádi hrdě na gangstery že jsou tady pro všechny králové, u mě tedy nikoliv, jsou to častěji lidský sebeponížený a nedustojný chudáci a sebeponížený nedustojný ubožáci, který si nezaslouží častěji ani dýchat a měli by si sami naplivat do ksychtu jaký skutečně jsou, sociálně nepřizpusobivý namachrovaný frajeři na sociálních dávkách ve drahém zn. oblečení, ověšený jen zlatými řetízky u kterých ruka ruku právě nejvíce ráda myje a jeden druhého vždy rád kryje co se rádi sami nejvíce pro zábavu kurwí, nikdo z nich nejedná už nikdy sám za sebe, nemají k tomu ty hloupí najivní lehkomyslný infantilní či pubertální rappeři nikdy už odvahu, co bohužel už neznají pravou hodnotu ničeho nic více! Zlomím je vždy pokaždé psychicky rád, znám pár takových ve svém okolí, co rádi pomlouvají a rádi právě ponižují druhé pomluvami, at si nejdříve zametou před svým vlastním prahem, mají u sebe ty rapperský společenský grázlové co zametat!, at si ty hnusný odporný smradlaví sebeponížený rappeři táhnou tam kam patří, zpět do jejich zlaté Ameriky! Co rapper to negerská swině u které tolik jejich zevnějšek vždy nejvíce klame a nic více! Když sliším rapp chce se mě častěji jen plakat a zvracet, netoleruji to osobně nijak, jsem pak kutečně jako rozzuřený vzteklí agresivní pes, co by právě všechny ty rappery nejraději pokousal a roztrhal už na kusy!!! A pár jsem jim kdysi bez výčitek rád ublížil! Skutečně hluboce nenávidím ty nevymáchané prolhané negerské huby!! Co si myslí že jsou něco více než druhý lidi, že sami mužou už uplně vše, zabít za to ty negeské swině je každému bohužel málo!! Martin Dyntar, Rychnov nad Kněžnou.

  • MartinDyntar

    Přesně tak nikdy Ráj gangsteru!!! Zvláště v dnešní Americe, v té tolik sociálně nebezpečné zemi s tak vysokou kriminalitou!!! Musím uznat ta písen má skutečně dobrý text a vubec film "Nebezpečné Myšlenky" není tak špatný americký film, najdou se mnohem lepší filmy, ale stejně není to špatný film. Kdo viděl ví!! Ale nezaujal mě zase natolik, abych o tom toho více napsal.

  • Dr dre je lepší

    Dr. dre je stejně lepší než Coolio... vsadím se ocokoli, že Dr. Dre by mu napráskal *4* *1*
  • anka6959

    ehm ...

    v jeho filmografii chybí role v čareodějkách hrál ve 4 řadě 15 díl démona Lazaruse.
  • coolio ma nadherny pisne napr:visteli mosln lajv... *1* *3* *9* *5* *4* *13*
  • coolio je frajer a jeho song gegstas paradiese je ta nej nej nej pisnicka na celim svete
    • Re:

      jo jo,Gagsters Paradise je skvělá píseň
      • Re: Re:

        tak to vymyslel Stevie Wonder pod názvem-past time paradise
      • Re: Re:

        Gangsters-jsem chtěl napsat
        • Re: Re: Re:

          i když to píše gangstas,ale to je1,ještě je dobrá i c u

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit