Přejít na výpis diskuzí

Dave Mustaine

OSOBNOST 23.12.2008 
12 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Metallicu miluju a Mustaine je yelito a kus howna.
    • Luky1987

      Metallica už nie je dávno to čo kedysi

    • Mustaine naučil Metallicu hrát. Pak je ještě cepoval Burton. Teď jsou na to sami a nemají na to. Megadeth je více jak dvacet let kope do zadku.
    • Text Vašeho příspěvkudebilní idiote,je to jeden z nej kytaristů na sětě tak drž hubu když vůbec nevíš o čem mluvíš! kus howna? jasně cos ty dokázal za svůj život? jen kecat píčoviny.
  • :-))

    David Ostřihomský: Iron Maiden je velká legenda. Miluji ještě Bon Jovi a ti také vyprodávají stadiony. Nevím jak dlouho posloucháš rock a metal, ale vyprodaností stadionů se to neřeší. Kabáti taky vyprodávají stadiony a kovaní rockeři je měly raději, když v devadesátkách nebyli ještě tak slavní. Miluji Iron Maiden, ale Megadeth je prostě instrumentální bouře. Nikdy se neopakují a jsou vždy poznatelní. V mých uších je prostě Mustaine hudební génius.
  • crux vandal

    co to tu plácáte vořeši...jedině Iron Maiden, ti stále vyprodávají stadiony. Pche
  • Mustaine abstinent

    Sarah: on už musel. Alkohol už ho vlastně jednou zabil. Jednou to trochu přehnal a doktoři ho prohlásily za mrtvého. Myslím, že kdyby se dnes napil tak už to také nemusí přežít.
  • Mustaine

    myslím, že je dobře, že nezůstal v Metallice..alespoň díky tomu jsou 2 skvělé kapely, ne jen jedna..a to že propadal alkoholu, je sice špatné, ale narozdíl od spousty ostatních si to uvědomil a skončil s tím.. *4*
  • Mustaine vs Hetfield

    misantrop: já mám také raději Megadeth, Metallicu neodsuzuji, ale jejich hudba mi nesedí.
    Parket..a: když Mustaine doufal v budoucnost v Metallice, skládal pro ně hudbu a oni mu v den nahrávání Kill 'em all oznámily, že končí a on se pak dozvěděl, že to věděly dlouho dopředu, to bych se naštval také být Mustainem. Dave byl úplně stejný jako oni, až na to, že když se opil, byl agresivní. V dobách kdy byl v Metallice snad problémy s Hetfieldem neměl. Dokonce jsem slyšel historku, že když mu Hetfield oznámil, že v kapele končí, dal mu Mustaine přes hubu. To je ale asi báchorka.
  • Metallica je lepší?

    Metallica lepší? No nevím, asi věc vkusu...každopádně Metallica mě nebaví, Megadeth - nářez!!! *16* Ať je Mustaine jakej chce magor! *1*
  • parket..a

    :O

    já myslela že se nesnášel Dave s Jamesem
  • Chyba v životopisu

    Chtěl bych opravit chybu v životopisu,kde autor zmiňuje,že Ron McGovney rozhodne,že by Dave měl opustit Metallicu. Je pravda,že Mustaine a McGovney se nesnášely ale nakonec Metallica vybrala pro vyhazov McGovneyho. Přijímá Cliffa Burtona a ten se s Mustainem ihned zkamarádí. Dokonce ho vždy dokázal uhlídat a uklidnit. Mustaine byl z kapely vyhozen až když se mělo natáčet první album Metallicy kdy se dozvěděl,že už předem vybraná náhrada je na cestě. To ho právě tak naštvalo, že založil Megadeth což byla kapela znázorňující jeho vztek. Metallica ho nahradila Kirkem Hammetem, který je v kapele dodnes.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit