Přejít na výpis diskuzí

David Černý

OSOBNOST 6.2.2009 
9 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tenhle pablb je pouze nemocnej,neco jako Pavel Novotný,ale svoje hnusy předvadí s drzosti jemu vlastní
  • David Černý je pouhá karikatura umělce! Tank natřený narůžovo není žádné umělecké dílo, nýbrž naprostá neúcta všem padlým ruským vojákům a obětem ve válce! Zdvižený prostředníček v historickém krásném městě je jen ostuda nás všech a vypadali jsme (vypadáme) před celým světem a před turisty jako národ nekultivovaných primitivů!
  • ... něco morbidního pro inspiraci umělcovi...

    právě jsem shlédla cosi, co se nedá slovem popsat, jen snad že to byla ta největší morbidita, kterou jsem kdy viděla natočenou na videu, ty utrhaný a polámaný ručičky, nožičky, hlavička, vyhřezlý střevíčka a rozdrcený minihrudníček... no hrůza !!!! Ale napadlo mne, že tento potrat na videu zcela v naturalismu by mohl totálně těžce inspirovat k nějakýmu stěžejnímu a hlavně opět pro někoho kontroverznímu dílu právě Davida Černého... mohl by na tyto malé vraždy v tichosti a bez účasti veřejnosti upozornit nějakou dobrou provokací... Vždyť na tom videu to vypadá daleko hůř, než ta zvěrstva prováděná v koncentrácích nacisty, ti aspoň většinou lidi "jen" otrávili plynem, ale tady zcela zaživa malou emočně cítící bytůstku, která vnímá trauma z bolesti i podvědomého pudu sebezáchovy cítí strach ze svého zabití drtí, trhají na kousky a zlámou všechny kostičky i rozdrtí hlavičku... a ten človíček se snaží utéct někam stranou, ale díky své bezmoci a nemohoucnosti svůj boj o přežití prohrává a umírá v šoku z toho, že ještě před chvilkou byl v teple a bezpečí maminčina bříška, vesele si plavalo v plodové vodě a cucalo paleček, a za chvíli už byl na něj spáchán brutální masakr toho nejhoršího kalibru... aŤ se každej na ta 2 videa podívá, a pak to posoudí... a snad si to prohlédne i David a zaujme ho toto téma... http://znamost.cz/seznamka.php?s=666 *9* *9* *7*
    • kuddel

      Re: ... něco morbidního pro inspiraci umělcovi...

      JAK TĚ NAPADLO, ŽE BY HO NĚCO TAKOVÉHO MOHLO INSPIROVAT? I KDYŽ, MOŽNÁ, ŽE JE VÁŽNĚ TAK UJETÝ, ŽE BY Z TOHO NĚCO DOKÁZAL VYTVOŘIT. JE TO MISTR VE SVÉM OBORU A URČITĚ BY TO ZASE BYLA BOMBA, ALE VÁŽNĚ SI MYSLÍŠ, ŽE HO TO ZAUJME?
  • kuddel

    ???

    TAK CO JE? BUDE NECO? *5* *5* *5* *5* *5*
    • Re: ???

      Jo,je to fakt mistr...Nevšední člověk co má něco v hlavě...málokdo ho chápe...škkoda,ale to se není čemu divit .... náš národ je zabedněnej !!!!!!!!!!
      • Žádnej mistr je to arogantni feták co se nudí a otravuje provokuje u ch y l
      • kuddel

        Re: Re: ???

        MUSIM S TEBOU SOUHLASIT. JE TO BOREC. KONECNE SE NEKDO NEBOJI VYSTRCIT ZADEK NA TO, CO SE MU NELIBI
  • kuddel

    ???

    CO NEJAKA DISKUSE O MISTRU ČERNÉM?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit