Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Producentka měla skončit na Slovensku, ale tam ji taky nechtějí. My jsme hloupí, hostíme parazity !
  • Článek - 2007

    Článek "A túlfűtött skót " (VASÁRNAP; 30.3. 2007);

    Herečka Demi Moore o spolupráci s Hansem během natáčení filmu HALF LIGHT (2006).....

    Poté, co natočila Demi Moore film "Half Light" byla dotazována na jejího hezkého skotského partnera Hanse Mathesona. Ona odpověděla na otázku ne třemi větami, ale třemi slovy:
    ,,Já jsem ohromená."

    Jeho herectví iksté role v tomto filmu mělo velký vliv na Demi - ne jen s jeho vzhledem, ale jeho věděním a znalostmi.



    Režisér Juraj Jakubisko a producentka Deana Horváthová o spolupráci s Hansem během natáčení filmu BATHORY (2008)....

    Režisér Jakubisko mohl něco žádat - to nebyl problém pro Hanse Mathesona, mohl hrát ihned.


    ,,Pracovat s ním bylo velmi snadné, protože je velmi talentovaný kluk. Tato role z něho zářila. Mám rád tento druh herců. Je o něco požádán, přemýšlí, hledá různá řešení, spolupracuje, má víru v to co dělá. Pátrá po jemných nuancích, něčem navíc, že i v momentech natáčení je schopen přidat něco nového k roli. Ale může být také hrubý, když je to potřeba. Na scéně inspiroval sám sebe vždy hudbou. Vždy poslouchal soundtrack předtím, než šel před kameru. Práce s ním je jako hrát na housle Stradivari. Vzájemné tóny z nich zní jasně. Ve filmu maluje a hraje hudbu, stejně jako v soukromém životě. Každý ho miloval v týmu. Má vděčnou povahu - je snadné ho obdivovat."
    • Re: Článek - 2007

      O natáčení milostných scén mezi Hansem a Annou Friel.........

      Alžběta Bathory se po smrti manžela setká s Caravaggiem v kostele a milují se spolu ve zpovědnici.
      Jakubisko k tomu říká:

      ,, My točili tuto scénu v gotickém kostele v Kutné Hoře. Hans hrál s naprostou zaníceností, ale tak moc, že jsem nakonec musel vzít zpět jeho vášně během procesu sestříhávání a spíše jsem musel ukázat tvář Anny Friel. Hrál tak dychtivě, že jsem si myslel, že nesmím ukázat publiku všechno - že musím přenechat některé momenty jejich vlastní představivosti."



      Producentk a filmu Deana Horváthová začala boj o Mathesona šest měsíců před počátkem natáčení. Jeho agentura měla jiné plány s mladým umělcem. Ale tvrdohlavá Horváthová se nedala. Bojovala do okamžiku než ho dostala. Nakonec také obsadila Annu Friel, která mu zavolala a řekla:
      ,, O nic se nestarej, v tomto filmu je tvoje místo!"

      A Matheson poslechl její slova.


      ,,Dostaly mě jeho fotky - říká neochvějně producentka - tam je něco v jeho očích čeho se nejste schopní zbavit. Je milý člověk. Dokonce muž, ale může v něm být dítě. Cítila jsem, že bude ideální pro roli, protože během zkoušek jsem v něm viděla dva extrémy - podobně jako v Caravaggiovi, ale v průběhu natáčení jsem byla překvapena. On je opravdu renesanční člověk ve filmu. Právě jako by vyšel z plátna tohoto věku."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit