-
FAKT
Ta písen FAKT taky zpíval on mam to jako Česky eamon - FAKT ...Ma to skorkostejny obsah písně jako FUCK IT -
Hello,
Hello,
How are you? I saw your profile today at (www.osobnosti.cz)and feel like contacting you.
I feel we may become matches (tessy_4000kuru@yahoo.com. ) is my contact. Kindly make a contact if you are interested, so that i can send you my picture for you to know who iam meanwhile my name is Tessy. I will appreciate it if you give a good responds.Thanks and remain blessed.
(Remember the distance,color or age does not matter but love matters alot in life)
have a nice day.
your in love tessy kuru.
Ahoj,
Jak se máš? Viděla jsem váš profil dnes (www.osobnosti.cz) a pocit, že Vás kontaktovat.
Cítím se nám může stát zápasy (tessy_4000kuru@yahoo.com.) Je můj kontakt. Laskavě vytvořit kontakt, pokud máte zájem, takže i vy můžete posílat na můj obrázek, abyste věděli, kdo iam mezitím jmenuji se Tessy. I oceníte, pokud budete dávat dobrý responds.Thanks a zůstat požehnal.
(Vzpomeňte si na dálku, barvy či věku nezáleží, ale láska hodně věcech v životě)
Hezký den.
Váš v lásce tessy kuru. -
ahoj
nej lepsi zpevak na svete a je mu idol patrik tomek cau eamone. *14* *1* -
kokot
kokot *5* -
-
náhodou teď má novou písničku-How could you bring him home a ta je úúúpně nejnádhernější na celym světě:-) *14* *14* *14* *14* *4* ..to jako fakt..sežeňte si jí,poslechněte auvidíte,že mam pravdu..:-)..
-
Eamon
Je fakt dobrej má krásnej hlas *4* *14* a on je taky moc hezkej, akorát škoda že už nevydá new CD nebo new písničky nějak se schoval *8* *7* *9* *9* *9* *9* *9* -
Eamon
je to ddobrej spěváček noo docela i hezkej *14* krásně spívá je to dost good chlap i když nevím kolik mu vlastně je ale to máte jedno *1* líbí se mi tato stránečka je to dost supr.tyhle písničky by všudě mněli hrát!!!já vám to přikazuji *4* *1* -
Vypadá jako můj krásný kamarád má stejnou bradičku hubičku i očíčka prostě je mu nehorázně podobný! :-* *14*
-
Eamon
On je proste nejlepsi..!!Je to new spevak a ty jeho pisnicky..!! *4* *4* *4* A to ani nemluvim o te prdelce..!!! *14* *14*