Přejít na výpis diskuzí

Emanuele Ridi

OSOBNOST 3.2.2010 
21 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Italská kuchyně bez plodů papriky! Nepoživatelné !! Samá rajčata a paprika nikde . V Itálii paprika neroste? Emanuele objev papriku a dávej ji do všeho!!
    Zatím jsi ode mne diskvalifikovaný.
  • ...nej....
  • Emanuele je skvelý člověk který toho hodně dokázal. Je pro mně kuchařským vzorem a doufám, že se spolu někdy setkáme. *4*
    • Ano. V televizy vypadá hodně sympaticky, a doufám že se s ním někdy setkám. Byla by to pro mě čest vařit s ním. :)
  • Ano, v Italii se takto vari-reaguji na prvni prispevek v diskuzi. Emanuel je clovek, ktery svou zabavnou cestinou muze predstavit mnoho kvalitnich a zajimavych italskych receptu. Je dobre, ze se nekdo takovy objevil v ceske tv nebot, co provadi napr. Babica je naprosty des. Ono totiz, kdo zde odsuzuje Emanuelovy recepty, je bud vubec neochutnal a nebo je spatne pripravil (treba nahradil parmiggiano eidamem atd...). Italske recepty jsou mnohem lehci, doplnene zeleninou a vetsina z nich se da uvarit do 30 min. Nekdo zde psal, ze se v Italii ji zdrave. Ma pravdu jen na pul. Lide neji jen jeden talir, ale predkrmy, primo, secondo, zeleninove salaty, ovoce, casto kombinuji ryzi, brambory ci testoviny s chlebem a to je velka dietni chyba....placaji mnoho druhu potravin dohromady, vetsinou cele menu nema logiku. Jinak vsechny potraviny, co pouzivaji jsou velice kvalitni, rozhodne to neni jako v cr. V cr jsou lide zvykli kupovat ruzne sajrajty jako majonezove salaty, nekvalitni salamy, parky, ruzne polotovary...to vse prevazuje v nakupnim kosiku, nad zeleninou, ovocem, kvalitnim masem a rybou. Mluvim ze sve zkusenosti, bydlim uz nekolik let v Italii a vzdy, kdyz se vratim za rodici a jdu nakupovat, tak se nestacim divit, co lide nakupuji. Zdravim vsechny a prijedte do Italie ochutnat nejake dobroty
    • Když na to budu mít rád přijedu.
    • Když budu mít všechny ingredience jako Emanuel uvařím dobré jídlo vždy bez problému. Ridi nepoužívá plodovou papriku, tak co nám chtějí Italové vykládat o vaření? Dám pod maso kousek papriky a Ridi se může jít zahrabat.
  • Nedá se to jíst

    Je mi líto, ale již když se dívám na jeho vaření ve většině případu se mi zvedá žaludek. Prostře u nás se to nedá jíst. Domnívala jsem se, že takové blafy jí jedině němci nebo angličané. Nevěřím, že něco takového se v Itálii jí a také pochybuji, že pan Emanuel je kuchař. Domnívám se, že je to jakýsi hobista, který si myslí, že rád vaří. Rozhodně mám raději p. Babicu, který dokáže improvizovat i v naší národní kuchyni a většina jídel je také chutná a zdravá. Není to čtvrtka másla, čtvrt litru šlechačky atd. Prostě hrůza.
    Marie
    • Nedá se to jíst??

      To je typický český názor, kdyby jsme se v Čechách naučili alespoň nějaké recepty, jako vaří Emanuel, nebyli bychom tak obézní národ. Je to každého věc, co mu chutná nebo ne, ale jsem zděšena, když zjistím, jak se stravuje běžná rodina..hnus. Je mi vás líto, že to nechápete. Tady máte jedinou příležitost zdravě se stravovat. Proč si neudělat rajčatový protlak místo kečupu? Je to levnější? Snadnější? Takhle je to se vším!
      • allisonc

        Re: Nedá se to jíst??

        Přesně tak. Souhlasím.
    • allisonc

      Re: Nedá se to jíst

      Samozřejmě Váš názor Vám neberu, ale ráda bych se vyjádřila k panu Babicovi..myslím, že tito dva se ani nedají porovnat. Sice ani jeden z nich není vyučený kuchař, ale řekla bych, že Emanuele má mnohem zajímavější recepty, možná ne tak obvyklé, ale rozhodně zajímavé. Nikdo Vás nenutí abyste si je doma vařila. P. Babica vaří stylem když nemáte toto, tak tam dejte tamto a když nemáte ani tamto, tak tam nedávejte nic. Tohle s vařením nemá nic společného. Ale je to čistě můj názor.
      Andrea
      • Re: Re: Nedá se to jíst

        Naprosto souhlasím
  • kajinekjenevinny

    uši...

    ....Emanuele má opravdu velké uši !!!! Ale sluší mu !!! *15*
  • ten nejlepší

    je to ten nejlepší kuchař v televizi jakého sem kdy viděl vaří skvělá jídla a jeho pořad je fakt super
    • Se surovinami které má Ridi k dispozici uvaří dobré jídlo i necvičená opice. Hodím do hrnce os všeho trochu a bude to určitě dobré.
  • Ach jo

    Asi budu vypadat divně a určitě naštvu fůru lidí...Pan Emanuel Ridi je bezesporu okouzlující mužský...určitě umí vařit a jeho pořad je jeden z mála docela zábavných...Možná jen proto, že tak "roztomile mluví česky"

    Já a moje rodina jsme milovníci dobrého jídla, vína, stylových a různorodých restaurací všeho druhu.Milujeme odborníky v každém oboru, kteří vědí co dělají a dělají to dobře, jeho pořad nás každopádně zaujal..

    Ale a nyní to "ach jo"...proč takovýto člověk, který je velmi úspěšný ve svém oboru, sympatický atd...musí "fušovat" i do reklam mobilního operátora No je to pochopitelné, peníze nesmrdí. Ale od té doby co začal "jet" na vlně popularity a namočil se s reklamami mimo obor, nějak už jeho pořad nejde tak moc pod vousy.Stal se pro mne pouze "populárním člověkem", který si zve naprosto nezajímavé rádoby "celebrity" a holt straší na obrazovce.

    I přes to mi je stále sympatickým...no užijte si peníze od mobilního operátora..ale možná byste se měl držet vaření, restauratérství a všeho co s tím souvisí.Jestli Vásuvidím na nějakém plakáte,který nesouvisí s vařením, možná se mi tak trochu zvedne žaludek.

    Může Vám to být jedno, můj názor je zcela bagatelní, to je nad všechny diskuse.....

    J.S. *9*
    • allisonc

      Re: Ach jo

      Mě jste rozhodně nenaštvala. Myslím si úplně to samé a nechci se opakovat. Je mi také sympatický, myslím, že vaří skvěle, ale tu reklamu bych od něho nečekala. Jen mě napadlo, jestli ho nepřemluvili kvůli tomu aby byla reklama zajímavější. Nevím, ale stále ho mám ráda.
      • Ženská x Ital = zmatení ženských smyslů.
      • Re: Re: Ach jo

        tohto chlapíka sa nedá mať rada. pán Človek. *3*
        • Re: Re: Re: Ach jo

          nedá mať NErada - som myslela. sorry.
          • allisonc

            Re: Re: Re: Re: Ach jo

            Samozřejmě:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit