-
ahoj, právě startuju blog prostevsechno.blog.cz a je tam soutez tak se prosím kouknete a soutezte, predem diky :D
-
Red dwarf je prostě nejlepší. je sice dost zajímavý že já která nemam ráda filmy a seriály starší než já mam za nejoblíbenější seriál červenýho trpaslíka. nejlepší je kocour *5*
-
Nejvic
Lister na Rimmera: "To nic to bude dobry..." Kocour: "Mnau manu wau mnau auuu mam hlad dal bych si neco k snedku.Tady nic neni?" Lister na kocoura: "Bud sticha na chvili,Rimmerovi umrel otec." Kocour: "Ale ja bych si dal radsi kure." =D -
....
3 nové-rok staré díly poběží tři pondělí od 29.11.2010 na čt 2 po 22. hodině!!!Mimochodem producenti plánují novou sérii se šesti díly. -
-
Re: ....
Už jsem je viděl s titulky. Moc mě neuchvátili. Doufal jsem, že dabing to vylepší. Moc ne. Už to není ono. Na ty nové díly jsem ale zvědav. Snad budou lepší. *7*
-
-
Díky za tu vzpomínku
Tenhle seriál zbožňuju. Nejvíc miluju díl „Díky za tu vzpomínku“... Ten je skvělej... "pak tam jsou nějaký čísla ale bůhví co znamenaj"... Je to prostě super!!! *14* *14* *14* *14* *4* -
Rimmer
*1* *1* *1* *1* *1* je besttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Rimmer
Přesně tak *1*
-
-
9 Řada a kocour
Už jsem v ceskych titulkách viděl 9 serii a 3 dily - Kocour-Už to mám neplavou ryby na jih. .Kryton-Ne to Jsou Ptaci Pane. .Kocour-Cože Ptaci plavou na jih jak pak dychaji ? *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* -
9 Řada a kocour
Už jsem v ceskych titulkách viděl 98 serii a 3 dily - Kocour-Už to mám neplavou ryby na jih. .Kryton-Ne to Jsou Ptaci Pane. .Kocour-Cože Ptaci plavou na jih jak pak dychaji ? *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* -
Rimmer
ZBOŽNUJU...RIMMERA ....
Jeho hlášky prostě nemají chybu *14* *3* *14* *1* *1* -
:-)
Můžete mi prosim někdo poradit kde se mám podívat na ty nový díli v češtině?Díky moc.