-
Tento film mě upřímně zklamal. Čekal jsem, že na den památky všem mrtvým v koncentračních táborech udělají něco lepšího. Na tento film jsem se zprvu těšil, ale když jsem viděl tento nudný začátek, který trvá, nevím přesně, ale cca 10 min, tak jsem čekal, že se již příběh nerozvine, a že televizi vypnu. Naštěstí jsme se posunuli dál. Musím uznat, že zpracování, a historické kulisy a vše je opravdu nádherné, herecké obsazení, je taky vskutku výborné, ale to jak se tam chovali Němci, je jako kašička dítěte s bryndáčkem v tomto filmu, ale skutečnost bylo jako nějaký motorkář. Osvětim si svou hrůznou podobu, vysloužila, díky veliké krutosti Německých vojáků a důstojníků, kteří na tomto místě byly, ale zde se chovají, na můj vkus až moc mile. Stačilo mi to už, když Německý důstojník, jen kvůli špatnému pohledu žida na jeho osobu nabil pistoli a vystřelil. A poté když s Kar98 mířil na pana Mádla. To se nedalo srovnat. Pan Mádl nesl něco, za co se zabíjelo, a oni mu nasadily jen takový trest. Neříkám, že je to málo, ale skutečnost byla jiná. Jinak příběh v Osvětimi byl alespoň poutavý, byl docela zajímavý, a dalo se z něj poučit, ale to okolo, což bylo v Americe, s tím si myslím mohly dát trochu práce, že by to mohlo být záživnější, ale jinak tento film ušel, jeden z hezčích Českých filmu ;)
-
já nechápu co by jste jako chtěli? zkuste si teda natočit film a uvidíme, jestli bude tak dokonalej, jak si tady někdo představuje *7* mně se to zdálo hodně autentické a věrohodné,bylo mi u toho hodně smutno a nemá cenu tady rozebírat jaká hrůza to byla, protože to je prostě nepopsatelné, všechna příšeerná slova, jsou oproti tomu málo *9* moc se mi to líbilo, fakt drasťák, ale povedenej
-
Dnes jsem tento film shlédl v kině. A musím říct,že mě až dojal v tom jak to v koncentračním táboře chodilo. Všem tento film doporučuji,aby jste viděly že i láska může vzniknout v těžkých podmínkách 2.světové války
-
Velké očekávání,pohltilo velké zklamání po shlédnutí tohoto opěvovaného filmu.Strašné!Špatně natočené,amatérské dialogy,děsný dabing,nerealistický děj.Za dobré považuji jen celkový pohled na lágr,dobře hrála snad jen gestapačka co hlídala švadleny.Tolik sexu na film o koncentráku-to bylo až trapné.Škoda,mohlo to být skvělé dílo... *9* *13* *8*
-
-
Tak za tyhle kecy, bych te tam poslala IHNED. Tak matoc něco lepšího ty ubozaku. UZASNY FILM!!!!!!!!!!!
-