Přejít na výpis diskuzí

Žáby k zulíbání 3

FILM 4.1.2009 
71 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mam ráda šechny *14* :* a nejhezčí je fred
  • Kdy už to konečně bude ke stáhnutí!! Nevíte nekdo nejakej odkaz na 4? :) Prosím Díkec!
  • Nevíte kdy a na čem bude ta 4 prosím........ Nwm mě se zase víc líbí wili než fred :)*
  • Jůůů 2 dný a je to tadý :)) ááá těším se jak malý dítě *14*
    • Ahoj ty si to videlas ? jestli ano prosím preposles mi to
    • Ty jsi to viděla to mas ja ne :'(
  • Ahoj nevíte někdo jestli bude 4 díl?
  • ahoj, neví někdo jak se jmenuje písnička v angličtině, kteou zpívá Zsa Zsa Inci Bürkle tak ve čtvrtině 3ího dílu?
    *2* *14* *3*
  • ahojte nevíte kde můžu dvojku zkouknout zdarma? já nic nemůžu najít :/
    • Ahoj skus youtube nebo na uloz to tak je vsechno :333
    • http://www.youtube.com/watch?v=Wgsgf4RxKZ0 *3*
    • na youtube..:)
    • Normálka na ytb ;))http://www.youtube.com/watch?v=Wgsgf4RxKZ0
    • Na youtube HAHA *3*
    • Na youtube
  • Souhlasim 3 byla smutná a ten konec divnej takovej nedokončenej no možná to tak udělali protože bude i 4 díl. To bych byla ráda kdyby byl. A v tom díle by se dal Fred s Sprottou zase dohromady.
    • natočení dalšího dílu - tedy 4. Dne 20.1.2013 oznámila v německé show s hvězdami, že ji velice potěšila úspěšnost filmů. Představila však i celému světu, hlavní téma nového dílu. Sprotte a Fred budou zase spolu. Ovšem tentokrát už bez hádek a dojde konečně i na to, kvůli čemu se ve 3. díle rozešli. Zpět se vrátí i Dortík. Roli Melanie obsadí opět herečka z 1. a 2. dílu Paula Reimann. Frieda a Willi spolu začnou také prožívat něco víc než lásku. Hlavní zápletkou filmu však bude nečekaný problém Sprotte a Freda, kteří zjistí, že spolu čekají miminko. Jak vše dopadne se dozvíte při premiéře filmu v češtině 15.4.2013 MOC SE TĚŠÍM! *14* *3*
      • prý 15.04.2013 je 28.04.2013 a nic ;/
    • joo chci 4díl prosím *3*
  • Jo ty filmy jsou užasny ale chtelo by to vazne tu 4 a nevim proc na konci 3.dilu spolu sprotta a fred nechodili kazdej film ma koncit stastne a ne ze tam umre freduv deda a oni spolu nebudou chosit to nechapu *8*
    • Text Vašeho příspěvkuano to je pravda taky bych chtěla aby fred a šprota spolu byly:) *13*
  • No ta 3 zustala nedokončena protože jsem ji videla česky a tam říkali že newí jestli mezi nimi ještě někdy něco bude

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit