-
proč tam není uvedený Tay Tay a Aly?!?! *13*
-
*10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
-
čo ti jebe? -.-
-
-
Nevíte ty písničky..? nutně bych to potřebovala vědět díky
-
-
Tak se koukni na konci na titulky, vždycky tam (na konci) jsou názvy písniček a autorů.
-
-
Znáte někdo písničky z tohoto filmu? Byly tam jen útržky, ale bych jejich názvy. Děkuji *4*
-
-
Tak se koukni na konci na titulky, vždycky tam (na konci) jsou názvy písniček a autorů. *3*
-
-
Super Herci!!!
Cheaper by the dozen 1 i 2 jsou ty úplně nej filmy, ale to už asi víte *1*. Hlavně tam hrajou super herci: Steve Martin, Hilary Duff, Alyson Stoner, nebo Taylor Lautner *14*!!! Miluju ty scénky s Eliotem a Sárou. Ty herce vybrali fakt perfektně!!! Někde jsem četla, že by měli natáčet i 3, někdy tenhle rok, myslíte že je to pravda? To by bylo boží!!!!!!Miluju tyhle filmy!!§ *14* *14* -
Jackob
Právě ted jsem říkala jak jsou ty faninky trapné když se rozplívají nad jeho fotkami,filmy.... ale sme jedny z nich *1* *1* ¨jednoduše je to ***kunďák*** *14* -
Taylor
co super film supe Taylor *14* -
supeeeeeeeeeeeer
Tenhle filmik je supeeeer.Zbožnuji z něho Morgan York a ještě tu druhou ve filmu se jmenuje Jessica.Prostě ty dvě malé holky.Jsou supeeeeer.Ale jinak filmik je BEST!!!! -
A
newíte někdo kde se dá na něj juknout viděla jsem jen 1 nemůžu najít nikde 2:) dikec -
-
Re: A
ahoj.dá se na to podívat na kinotip.cz *3*
-
-
Dvanact do tuctu
dobry film , hodne mne pobavil,zvlast jak se hadali v tom kine *1* *5* *3* -
-
Re: Dvanact do tuctu
jo v tom kině to bylo dbrý *1* *5* *4* *8*
-