Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spokojenost!!!Dobrý krvák...Obsazení skvělé Jeremy a Gemma odvedly skvělou práci.Akorád mě štve,že ve české verzi je hodně vystříhaných scén... *9* ale podívala jsem se na youtube na anglickou verzi a je to tam lépe vysvětlené.Doporučuji!
    • je to velmi pekny film milujem taketo filmi lenze s tim som mala problem ze na koniec ne povedali ze koho nesu na voziku lebo Murijel to byt nemohla a este sa mi nepacilo ze mina zomrela ale inak velmi dobry film super je to najlepsi film :-D
  • SUPER FILM *14* *1* *3*
  • Boží, trochu krvelák ale to neva. Dostalo mě to s tím Jeníčkem. Cukrovka. :D Film mi připadá krátký, ale to je proto že jsem se do něj natolik zabrala. S obsazením bych taky byla moc spokojena. ;)
  • Mrzí mě, že sem tento film viděla pozdějc................Protože je uplně ultra boží :33 ....ale mrzí mě párování ( <3 )
  • Jeto super film :)
  • Ahoj tento film je užasny
    Děcka se na něj v pohodě divaji skoukla jsem to se svymi 3mladšimy sourozenci a byli nadšeni :3
  • bellathor1996
    jako tenhle film má bejt od 12??? To je teda dost drsný.
    Jinak fakt super film
  • Je to super film *4* moc jsem si ho užila myslim že jsem někde četla že by měl být další díl :DDDD
  • Tohle je ten nejlepší film kterej sem za rok viďěla a ještě ve 3D to bylo super Jeremy Renner a Gemma artenon odvedly přímo vynikající práci(ale kam dal Jeníček svaly!!!! :D) no to se ještě přežije .Ty čaroďejnice neměly chybu opravdu doporučuji..
    NEJLEPŠÍ FILM... *14*
  • Boží film fakt super

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit