-
Spokojenost!!!Dobrý krvák...Obsazení skvělé Jeremy a Gemma odvedly skvělou práci.Akorád mě štve,že ve české verzi je hodně vystříhaných scén... *9* ale podívala jsem se na youtube na anglickou verzi a je to tam lépe vysvětlené.Doporučuji!
-
-
je to velmi pekny film milujem taketo filmi lenze s tim som mala problem ze na koniec ne povedali ze koho nesu na voziku lebo Murijel to byt nemohla a este sa mi nepacilo ze mina zomrela ale inak velmi dobry film super je to najlepsi film :-D
-
-
SUPER FILM *14* *1* *3*
-
Boží, trochu krvelák ale to neva. Dostalo mě to s tím Jeníčkem. Cukrovka. :D Film mi připadá krátký, ale to je proto že jsem se do něj natolik zabrala. S obsazením bych taky byla moc spokojena. ;)
-
Mrzí mě, že sem tento film viděla pozdějc................Protože je uplně ultra boží :33 ....ale mrzí mě párování ( <3 )
-
Jeto super film :)
-
Ahoj tento film je užasny
Děcka se na něj v pohodě divaji skoukla jsem to se svymi 3mladšimy sourozenci a byli nadšeni :3 -
jako tenhle film má bejt od 12??? To je teda dost drsný.
Jinak fakt super film -
Je to super film *4* moc jsem si ho užila myslim že jsem někde četla že by měl být další díl :DDDD
-
Tohle je ten nejlepší film kterej sem za rok viďěla a ještě ve 3D to bylo super Jeremy Renner a Gemma artenon odvedly přímo vynikající práci(ale kam dal Jeníček svaly!!!! :D) no to se ještě přežije .Ty čaroďejnice neměly chybu opravdu doporučuji..
NEJLEPŠÍ FILM... *14* -
Boží film fakt super