-
Alex je fakt boží a tenhle film taky já si ho pouštím snad každý den 2x
Alex je můj IDOL *14* *14* *14* -
-
tjn Alex je nejlepší a nejhezčí *14* *14* *14* a jestli jste viděli film SERFAŘSKA tak tam je úplně boží *14* *14* *14* taky je můj idol
-
-
prosím vás neviete niekto ako sa volá tá pesnička použitá v ich prvom vystúpení?
-
-
mysliš v čase 1:00:04 ? ak ano to by som chcel vedieť aj ja :)
-
-
Ahojky,
Ledové ostří jak 1 tak 2 jsou strašně úžtasný !!! Mě se nejvíc líbila ta 2 ale i ta jednička nebyla špatná ! Fakt krásný !!! Miluju tenhle film ... *14* *14* *4* *3* *15* -
Tenhle film je fakt nejúžasnější!! *3* Potrpím si na romantiku a v tomhle díle je to fakt sladký *14* Pouštím si to snad pořád :)) A obsazení herců je bombové!! *4* Ten Alex(Ross Thomas) je k sežrání a s Jackie(Christy Carlson Romano) tvoří nádherný pár! Jsou to skvělí herci a ona nádherně zpívá hlavně ta písnička na konci jak jí řekne, že jí miluje bože tu nádherně zazpívala!! *14*
Musím znít jako bláznivá fanynka ale co mě se ten film líbí !!! *14* *3* *4* *4* -
Nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička,když jde Jacki za Alexem do pokoje a on se sprchuje? *3*
-
Milujůůů
Tento film moc miluju ale hodně mi tam chybelo obsazení herců z prvního dílu. Jinak christy a ross se k sobě moc v tom filmu hodí =) mám tento film ráda -
Ledové ostří 2
Prosím kdy dávali tenhle film naposled na Nově?Bylo to někdy v listopadu 2010.Díky za odpověd. -
jo
Tnehle fil miluju kvůli tomu že tam hraje moje oblíbená herečka Christy.A ti co říkají že je tam plno chyb a tam tak ste demnti je to film a nezáleží na tom jak se tam bruslí a jestli měla blbě zlomenou nohu ,jde o ten děj a o to co se tam děje,je to velice romantické a já u toho brečela jak říkala Alexovy že ho miluje a sama plakala.Je to super drama film.Christy je forever. -
písnička
prosím vás nevíte jak se jmenuje ta poslední písnička jak jí řekne že jí miluje,díky -
-
Re: písnička
Ahoj sestro knedlo :D taky se ti líbí ten kluk co hraje Alexe? *14* -
Re: písnička
Christy Carlson Romano - We´ll awaken -
-
ahoj prosim te a nevis jak se jmenuje ta pisnicka jak jdou po plazi a potom ona odjizdi se svim autem ?? mockrat diky *3*
-
-
-
Nej
Nejlepší film *14* *14*