-
pomoct....
nevíte kde sehnat díly online??
chvíli sem to hledala,ale pak sem to vzdala...
Je to super seriál... *9* *3*
předem dík... -
-
dřív sem tetnto seriál milovala ale teď hlídku námořní zkzs to na uložtu
-
Re: pomoct....
německy - serienjunkies.org pod M
a česky snad warcenter.cz
-
-
2.dil
gdiš vtulni přethůo lano a pak zničen politka bila bez nohi *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
medicopter
nejlepší sestava byly Thomas,Petr,a Michael
nejlepší byl Thomas měl dobrý hlášky potom když ho nahradil Jens tak už to nebylo ono
ale druhej tým byl taky bezva *15* *15* *16* -
Peter Berger...
Jáá jsem měla nejradši zdravotníka Petera Bergera *14* *1* -
ja
*14* ..juj...zboznujem tento serial...je uplne naj,naj,naj..........a hlavne manfreda-thomasa...ale aj ostatny su super.... *3* -
medicopter 117
je to nejlepší seriál na světě.taky bych něco takového chtěla dělat. *14* -
bbb
www.medi-117.blog.cz blog mé kámošky. Denně nové příspěvky. Fotky, videa, rozhovory, aktuální info a spoustu dálšího *3* *4* -
ahoj lidi
já tenhle seriál miluju a strašně jsem brečela když umřela Gabrielle kollman.Měla jsem ji totž nejradši!!!!!!!!!!! Tak ahoj,zdraví anja freese *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: ahoj lidi
to jo,ja mam taky gabi ráda . anevíš jak sde jmenuje její predstavitelka? *7* pls napiš jak se jmenuje *3* -
-
Re: Re: ahoj lidi
její představitelka se jmenuje Anja Freese(stejně jako moje přezdívka)a narodila se 196...3?to nevím přesně.a vystudovala fotodesign a vtomhle oboru původně i pracovala.ale pak dostala nabídku od televize RTL hrát lékařku v Medicopteru 117.tu dostala v roce 1996.a o rok později se už natáčelo.prý se strašně skamarádila se Sabine Petzl(Biggi Schverin.) *3* -
-
Re: Re: Re: ahoj lidi
to je vmoje LÁSKA VELIKÁ,mám ji moc ráda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *3*
-
-
-