-
nevíte někdo jak se jmenuje skladba, kterou hrají jako ústřední melodiiv první řadě. Je v ní úžasný klavírní doprovod.
-
princ Amál
Ahoj,tento film se mi strašně moc líbí *14*
nevíte náhodou kde bych mohla najít životopis prince Amála = Robin Ramsay
*7*
Děkujíí za odpověď -
od tohoto pátku...
...dávají dopoledne reprízy...na čt1 -
Koupím DVD seriálu
Prosím nevíte někdo kde by se sehnalo DVD seriálu Návrat do ráje v češtině? Stačí první řada. Díky moc.
Monika -
-
Re: Koupím DVD seriálu
díly tohoto filmu i seriálu najdete na ulozto.cz zdarma ke stažení !
-
-
Dennis 2
V první řadě ho jako malého hrál někdo jiný,herci z druhé řady tu někteří napsaní ani nejsou jen herci z první.Díky za super fotky jsi skvělá!! *15* -
Denise hraje..
..Peter Cousens(tady v hercích je uveden Jayson Duncan),už jsem našla nějaké jeho fotky! *1* -
Dennis
Prosím nemáte někdo fotografie herce který hrál v druhé řadě Dennise Harpera?Dala jsem sem jednu z té doby jinou nemám.Byl to takový skvělý rošt'ák s dobrým srdcem.Na jeho dialogy v seriálu jsem se vždy těšila...Navíc měl nádherné vlasy.Na konci ho bráška ostříhal uplně nakrátko...Bylo mi ho líto.Byl jak opelichaný králíček. *5* -
Chelsea
Díky za nádherné fotky!!! *15* -
-
Re: Chelsea
za málo,ještě nějaké přidám! *1* -
-
Re: Re: Chelsea
Díky jsi skvělá! *14*
-
-
-
Fotky
Pokud někdo máte fotky z tohoto nádherného seriálu nestyd'te se a dejte je sem.Díky!! *14* -
Diskuzní klub :)
Ahojky všem fandům seriálu :)
Na http://www.lapiduch.cz/klub.php?klu b=navrat_do_raje jsem založila klub o tady tom seriálu, tak pokud máte chuť nějak víc o něm pokecat, budu moc ráda, když mrknete *3*