Přejít na výpis diskuzí

Pumpkin

FILM 4.3.2007 
12 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ona je sqelá

Jakmile film skončil a vyhledal info o filmu (hlavně kvůli Christýně *3* ). Vždy když jsem ji viděl hrát, tak mě zaujala, ale v tomhle filmu je výtečná a k sežrání :-) ... jako i celý film ... hned ho jdu shánět - ten mi nesmí chybět. Film doporučuji !
  • nádhernej a dojemnej film:-)

Souhlasim..je to moc krááásnej a dojemnej film..a nemáte někdo písničku z toho filmu??nikde se mi ji nedaří najít.. *3*
    • Re: nádhernej a dojemnej film:-)

ta písnička se dá sehnat na youtube jako "pumpkin-the competition" ale musíš mít program na to stáhnutí bo já nevim..my to máme takle... *3* jinak prosííím ten film nutně shánim!!!!takže kdo by ho náhodou měl at se mi ozve!!!!dík! *5*
  • Pumpkin

Jeden z nej lepších filmů jaký jsem kdy viděla. Sice jsem nebrečela, ale myslim na to pořád a řekla bych, že mi to zamyšlení ještě dost dlouho vydrží.
  • :-)

úplně náhodou-typickým nervozním přepínáním na ovladači jsem narazila včera na film PUMPKIN a zírala s otevřenou pusou od začátku až do konce-moc krásný film,hooodně dlouho jsem dojemnější a krásnější neviděla. Fakt zážitek!! Nemáte ho někdo vypálený????
  • Neco uzasneho

My vcera koukali s manzelem a musim se priznat,ze se mnou hnul tedy citove hodne, uzasne jsem se odreagovala, uvolnila vsechnu bolest v sobe a krasne si zaplakala. Mam nad cim opet premyslet,film me naprosto strhl a okouzlil. *14*
  • Parada

Opravdu super film, roli zahrala perfektne i kolega byl super. *3*
  • souhlas

Taky sem se včera koukala a souhlasim úplně se všim co tady řikáte.A citově pohnutá sem byla pořádně,dvakrát sem se málem rozbrečela a na konci úplně(nebrečela sem ani u Titaniku) *1* Nejlepší film jakej sem viděla *14* !!!
  • gargammella

pumpkin

Teď sem se dokoukala, tak jsem značně citově pohnutá *1* To byla paráda...film s příběhem... má svoje kouzlo *4*
  • Ať žijou nezávislý filmy

Právě sem ten film viděl, musím říct že to má fakt něco do sebe...že já na takovýhle filmy koukám, vždycky mě to úplně rozhodí... *1*
    • Re: Ať žijou nezávislý filmy

Musím jen souhlasit! Skvělej filmek, aspoň mám zas nad čím přemýšlet....
    • barabloom

Re: Ať žijou nezávislý filmy

*1* Taky sem ho tedka zkoukla a jsem z něj úplně nadšená =o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit