Přejít na výpis diskuzí

Cake Eaters, The

FILM 23.3.2009 
7 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo říká, že Kristen Stewart neumí hrát. Jednoznačně její nejlepší film. A nejlepší herecký výkon. Spolu s Úkrytem. Její kámoška Dakota Fanning má taky podobný film Teď a tady (Now is good). Kdo nemá rád povrchní filmy nemůže být zklamaný.
  • ..

Taky jsem na ten film přišla přes Kristen. Ale já musím říct, že mě osobně ten film dostal. Nejen skvělými výkony herců, ale tou... pointou. Jo, máte pravdu, vcelku to vlastně není o ničem. Ale někomu tyhle filmy vyhovují a dokáže v nich najít to skryté kouzlo, které tam režisér schoval. Je to spíš film na zamyšlení, pochopení... Je to jen můj názor, ale já z něj byla unešená =)

Ve zkratce je to pohled na lásku, život a jeho poznávání, ze strany duševně postižené dívky. Asi tak bych to řekla.
    • Není pohled duševně postižené dívky, ale tělesně. Film nevím, moc mě to neoslovilo.
  • your-darling

??

o čem to vlastně je?? *7*
  • filmik

tak budu upřímná na ten film sem se dívala jenom kvůli Kristen... ona tam byla naprosto úžasná , takový herecký výkon.. super... ale podle mně ten film byl docela dobrý jenom díky ní... Nebylo to skoro o ničem mno spíše vůbec... možná kdyy v tom byl alespoň nějaký příběh... mno nevadí... hodnocení: celkem fajn film *4*
  • jessica_k

mno

me se tenhle film vubec nelibil....nebylo to o nicem....taky sem se na nej divala jenom kvuli kristen...ale myslela jsem ze to bude lepsi..mno nic moc...kazdej ma svuj nazor...anmuj je ze to nestalo za moc..a kdyz to zkoncilo...rikala jsem si ze to jeste nemuze skoncit...vzdyt se tam nic nestalo..achjoo..nebudu to resit..ale kristen je tam dobra.to muselo dát práci..to takhle hrát *14*
  • laivine-n

The Cake Eaters

Tak přiznám se, že jsem se na tenhle film dívala jenom kvůli Kristen, protože její filmy jsou pro mě záruka kvality, ale je to pěknej film *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit