-
Bomba film akurát v sobotu som na ňom bola...................... *15*
-
horlivě čeká do 19.11. užírá mě to když nevím jak to dopadne
-
19.listopadu má být v kinech
-
V kinech by to mělo být od 19.listopadu *14* *14* *14* *14*
-
-
Už se těším ;)
-
-
Neví někdo, kdy to bude v kinech? Nemohu se dočkat. Nedávno jsem viděla první díl, pak druhý a na internetu jsem se podívala na třetí, ale až potom jsem zjistila, že druhou část budou dávat až někdy ke konci roku a to teprv někde v originálním znění :). Strašně mě to štve!!! :D
-
-
19.11.2015
-
Ahoj :)
V kině to má být od 20. listopadu :) -
Měl by být na podzim listopad nebo prosinec...!!! ;-)
Hunger games je -
19.11.2015 moc se na to těším
-
Taky se moc těším, 2.část bude prý 20.listopadu 2015. :)
-
Taky by mě to zajímalo, protože mě zajímá, jestli se z toho Peeta dostane a jestli budou s Katniss zase spolu . A chudák Peeta, je mi líto co mu udělali :(
-
-
musím jít do kina na hunger games síla vzdoru 2 část hrozně mě zajmá jak to dopadne s peetou *8* *8*
-
-
Tak si to přečti.
-
-
nejlepší film co sem kdy viděl ať už je pokračování!!!!
-
strašně moc,moc,moc,moc, se teším . Pudu okamžitě do kina až vyjde další díl *14* *14* *14* *14* *14* *14* . Já to miluji *14* *15* *4*
-
já se na to moc,moc,moc,moc teším miluju Hunger Games je to úžas!
-
Taky už se nemůžu dočkat.Stoprocentně musím jít na film do kina. Strašně mě zajímá jak to dopadne s Peetou. *1*
-
-
Ak vás zaujíma ako to dopadne s Peetom a Katniss, tak si prečítajte knihu. *3*
-
-
Knihy prý neodpovídají filmu :( Jak to tedy je?
-
-
kniha byla dříve takže když uz tak film neodpovídá knize pokud jsi fanouškem Hunger games tak by si mela vědět ze byla knížka dřív než film *3*
-
-
-
Tak jako kdy by sis to přečetla jako polovina lidí kdo ty filmy a knížky mají rádi tak už bys to věděla *1* *1* *1*
PS: S pozdravem někdo kdo ty knihy opravdu četl a viděl všechny již zfilmovaný díly
-