-
Vůně vanilky
a nevíte jesli to budou dávat něgdy teťka v tv? *3* *4* -
-
Re: Vůně vanilky
To netuším, dávali to v květnu a myslím, že budou zase...dávají to většinou totiž k výročí osvobození...
-
-
vůně vanilky
písněte -
-
Re: vůně vanilky
Bohužel nedá, na netu to nikde není, koluje to na jen DVD... -
-
Re: Re: vůně vanilky
Nevíte kde se dá koupit dvd? Sháním ho strašně dlouho *3* -
-
Re: Re: Re: vůně vanilky
DVD se koupit oficiálně nedá.
-
-
-
-
vůně vanilky
nevíte gde se to dá schlídnout online já sem to hledala a nigde sem to nenašla tak písně prosim ňákou adresu gde je ten film *7* *1* -
super
super film, úžasný dej, aj som vypustila slzičku...ono asi naozaj nie vždy sa dá ísť za hlasom svojho srdca... -
nádhera
/plně suprový film, bára munzarová i jiří dvořák hrají krásně a jelikož jsem z Plzně tak k těm pomyslným ssto procentům přidávám ještě hvězdičku -
Supr
Úplně úžasnej filmík, Bára a ostatní podali excelentní výkony. Jeden z filmů, na který se dá koukat pořád do kola a nikdy mě neomrzí:-) *3* -
Jiří Dvořák
Abych pravdu řekla,dívala jsem se jen,protože zde hrál Jiří skoro hlavní roli.A jako vždy,byl excelentní *3* *14* -
-
Re: Jiří Dvořák
*1*
-
-
nováčci
a hele, pěkně se rozrostl fanklub po odvysílání filmu *3* -
-
Re: nováčci
Se divíš Alí? *3* -
-
Re: Re: nováčci
A to měl ještě velkou konkurenci v hokeji! *1* I já jsem ho obětovala *15* *3* !
-
-
-
Opakování filmu
1.5.2009 ve 20,55 na 1. programu!
*14* *3* -
Vůně vanilky
Vše zde již bylo řečeno...Právě jsem shlédla celou tu filmovou krásu..a nenacházím slov...tak úžasný příběh, tak skvělé herecké výkony, tak emotivní zážitek... Lituji toho, že se mi do podvědomí nedostal již dřívě...