Přejít na výpis diskuzí

František Kaberle

OSOBNOST 31.12.2006 
13 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měla sem to štěstí, že jsem na tohoto výmečného muže narazila a ulovila sem podpis a foto.. Myslím, že je to velice sympatický, usměvavý člověk a hlavně skvělí hráč hokeje.. x).. Poklona a obdiv.. x)
  • pardubice

    vše nejlepší k narozkám!!!!!!!!!doufam že si dneska(7.11.) nadělíš další krásnej gol. a ať ti to v pardubicích vydrží *1*
  • 8.ball.8

    _

    Čest tomuto panáčkovi, udělal toho hodně pro Náš hokej. *5*
  • Neni to zbytecne?

    To Nany, Leny, Nixi & Zuzana: mam pocit, ze tohle vsechno je celkem zbytecne, nemyslite? Je to vlastne slovo proti slovu a asi nikdo FK nezna jako jeho rodina, hlavne asi bratr Tomas.. takze zbytek mohou byt jen dohady.
    Spis me zaujala informace, ze ma uz dve deti! *1* *1* *1* Vite nekdo, jak se jmenuje druha holcicka a kolik ji je?
  • Neni vse jak se muze zdat

    Pozorne jsem si precetla to, co tady o Ferym pisete. Nelze, nez souhlasit, ze je pekny (i kdyz driv to bylo lepsi) a mily.

    Nicmene kdybyste znaly jeho druhou stranku, poznate kluka, ktery po necem touzi, ale nedokaze se vzeprit okolnostem a radeji se stahne, byt se kvuli tomu trapi on i treba nekdo jiny. Nebo taky poznate kluka, ktery nema daleko k panaku, k puck-bunnies a ke zname vete: "Co pijeeeeeeees?".

    Frantisek je uzasny, ale jenom na koukani.
    *9*
    • Re: Neni vse jak se muze zdat

      Vážená!!!!Tak panáka si dá snad každej a uvědom si,že on 10měsíců dře a odříká si!!!Ty ho vidíš doma a píšeš takovéhle krávoviný!!!Dře se a to kvůli své rodině!!!Má skvělou ženu a dvě krásné dcery!!!Za to,že je jen na koukání,za to já si ho vážím především!!!!Co,kdyby tohle psal jednou někdo o tvém manželovi!!Určitě se netrápí kvůli nikomu a pokud by měl něco na srdci zcela jistě by to otevřeně řekl!!!Tak přestaň fantazírova holka!!Miluje!!!!Miluje svji Katku a své dvě dcery!!!Zuzana
    • Re: Neni vse jak se muze zdat

      To mas prvdu,ze jenom na koukani!!! ae odkad ho tak dobre znas,ze é nem s jistotou pises???
    • Re: Neni vse jak se muze zdat

      A po čem teda touží?A jak to víš,to se tak dobře znáte?
  • Báječný člověk

    Měla jsem tu velikou čest p.Františka Kaberleho poznat osobně.Všichni píšete o tom jak má hezkou tvářičku,to má *3*.O jeho úspěších,kterému přeji snad jako nikdo na světě.Loni jsme s kamárády popíjeli u grilu a došlo na to,kdo by měl jaké přání,kdyby se mu jedno mohlo splnit.Přálá jsem si,aby Carolina vyhrála pohár a František dal rozhodující gól.Nechápu to,ale přála jsem si to tak inteznivně,že se to splnilo.Možná to byla náhoda,ale já mám 12 svědků na to,že jsem si to přála dávno před tím,než se tak stalo.Přeji františkovi úspěch,zdraví,štěstí,splnění všech přání.Ale proto sem nepíši,píši sem proto,že Franišek je člověk s velkým srdcem,upřímností,laskavostí a hlavně,přesto,že dokázal ve svém oboru velmi mnoho.Zůstal člověkem,kterého úspěch,odměny,poháry,peníze nezměnili a v jeho případě jsem přesvědčena,že nikdy nezmění.Je to šťasný člověk s výjmečným neustálým úsměvem.Je to báječný člověk,takový jakých moc není.Kdyby byli všichni lidi jako on na světě by byl ráj.
  • františek je ten nej človíček a má krásnou dcerku jen ten autogram bych mohla mít *4* Prosím prosím
  • FRANTIŠEK JE TEN NEJÚŽASNĚJŠÍ HOKEJISTA! JE HROZNĚ NÁDHERNEJ! *14*
  • Držím palce

    Ty i tvůj bratr jste předvedli a pořád předvádíte skvělý výkony a proto vám přeji hodně ůspěchů a žádná zranění *3* *4*
  • frantisek

    je to ten nejlepsí hokejista na svetě.je to super borec.a sikovny . *14* *4* *3* *9* * *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit