-
Frantisek nastesti chytil talent po rodicich.Je skoda ze se skupina rozpada-ale třeba by to slo dal i bez Dyka.Je to =prece skoda skoncit jenom kvůli jednomu clenovi.Jo a Frantisek je opravdu velmi hezky muz.
-
*14*
-
lol ....
tady mate asik vsechny dost ne ? jo je peknej , ale zas je hovadina se tady hadat kvuli jednoho typka .. jaj .. *5* *9* -
-
Ty máš asi taky dost....
-
Re: lol ....
Tak to je snad naše věc *16* *14*
-
-
On je pro ženský výzva
Poznala jsem ho při rozhovoru. Má šarm jako jeho otec, je otevřenej, galantní, a dalo by se říct, že až nebezpečně inteligentní. A i když je věrnej a hodnej, jak mi řekl, na mě půsovil mimo jiné taky jako zatraceně ostrej chlapec. Člověk aby se mu bál něco říct. Je vždycky o krok napřed. Tak trochu jako Doktor House, akorát velice příjemnej. -
Frantík
Ste úplně blbý když se vám nelíbí tak sem nelezte a nebo se vám líbí a nevíte jak to říct *1* A jinak vydává skvělý zvuky a hezkej docela taky je *4* -
-
Re: Frantík
Jak docela? On je krásnej *14* *14* *14*
-
-
Trapky
Děvčátka, jste ale pěkně trapné až by z toho muselo okolí brečet. Takhle vulgárně a uboze se umí vyjadřovat pouze hňup. Takže by neškodilo trochu se nad sebou zamyslet. Ale ve vašem případě....... -
ubohost
Jste ubohý, co to tady kecáte za kraviny??? -
-
Re: ubohost
Proč ubohost Franta je moc hezkej =) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
králík či člověk.......
ježiši ten má zuby *1* -
-
Re: králík či člověk.......
ještě horší zuby má jeho přítelkyně(možná bývalá nevím) =) *3*
-
-
Best
František je úplně nejhezčí kluk (chlap) na světě !!! *14* *14* -
Denisa