Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Vránová

OSOBNOST 28.11.2007 
10 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyprávění v pořadu ke 40 letému výročí uvedení seriálu Chalupáři se paní Vránové absolutně nepovedlo, ta se tam ale "předvedla"
  • Že nemáte práci ve vinohrad.divadle.Vždyť máte už 76 let,tak už seďte doma.A odpočívejte.A nechte místo pro mladší herečky. *1* *2* *15*
  • Paní Vránová je hééérečka a zahraje i svoji výpověď! Jí nevěřím ani slovo.A slyšel jsem ji asi šx v rádiu v Mikrofoóru,tedy nikdy NE dokonce. To se nedalo. Ty svoje hosty které má pro posluchače zpovídat, vždy zahltí svými plky!!!! Divím se, že ji tam vůbec berou. Ale jsou to pozdní noční hodiny a každá koruna dobrá!!!
  • Přeji hezký den, paní Vránová. Psala jsem Vám minulý týden do Mikrofóra, ale Vy jste pak z mého mailu přečetla jenom to, co se Vám hodilo do krámu. Samozřejmě jste opět žvatlala ty své infantilní plky a nenechala svého hosta říci nic podstatného. A že to byl host velice zajímavý, to nemusím psát. No, a pak mi to nedalo a já se podívala na Vaše stránky a s hrůzou jsem zjistila, že jste pouze o devět let starší než já. Tak dávám na modlení, aby se ze mne nestala takováhle žvanilka a z mých dialogů s přáteli se nestaly dva na sobě nezávislé monology, jako je to v mnohém případě u Vás. Zkuste nad tím popřemýšlet. Zdraví Marie Meinl, Ostrov
  • Paní Vránová, měla jsem Vás ráda jako herečku. Jiřina Švorcová vše co vyzradila v knihách o hercích i o Vás si nevymyslela, ona byla pravdomluvná. Chápu, že si bráníte své dobré jméno, ale Vy nejenom, že jste zapřela co Jiřina Švorcová řekla, Vy jste tu Vaší lež otočila proti ní, nyní, když ona zemřela, nestyděla jste se ani na jejím pohřbu! Ona se již nemůže bránit, ale Vy dobře víte, že byla rovná. Brala bych, kdyby jste na to nechtěla již odpovídat, ale Vy jste z Jiřiny Švorcové udělala lhářku a tváříte se s úsměvem, jakoby jste jí vlastně odpustila. Moc mě to na Vás mrzí. Nejste férová, navíc na pohřeb jste nešla s upřímným srdcem se rozloučit jako paní Kamila Moučková! Vy jste se přišla obhajovat před národem s křivým svědectvím! Byla jste připravená na otázky! Jste komediantka na jevišti i v životě! V mých očích jste klesla! A já si Vás tak moc oblíbila v Chalupářích!!! Jaká škoda pro mě i pro Vás! Jiřině Švorcové věřím, Vám ne! Snad někdy později Vás bude pálit svědomí a poprosíte Vaší kolegyni Jiřinu za odpuštění, uvidíte, že Vám spadne kámen ze srdce! Tím si můžete reputaci očistit, snad aspoň sama před sebou!
    Srdečně Dana Sv.
    • paní Švorcová byla komunistka do morku kostíi a měla být po tzv. sametové revoluci zavřená a paní Dana Sv. by měla se odstěhovat do Ruska nebo na kubu, kde ještě je ten obdivovaný režim Dany Sv.

      http://www.youtube.com/watch?v=OPtsOckMj8g
  • standa99

    Kohoutovice

    Paní vránová žila celý život v kohoutovicích v Brně.....na zdejším úředě je její památník.... *3*
  • Gabriela Vránová

    Milá paní Gábinko
    Připojuji se ke gratulaci tak
    významného jubileju 70.narozeniny.
    Přeji hodně štěstí,zdraví. *3*
  • Nestárnoucí paní Gabriela

    Pani Gabriela je neuvěřitelně pravdivá v každé roli, kterou hraje. Vypadá také velmi dobře a doufám, že ji ještě uvidíme častěji i v televizi. Děkuji a přeji stálé zdraví.
    • Re: Nestárnoucí paní Gabriela

      Vaše Benefice v divadle U Hasičů byla skvělá. Vaši kamarádi Valérie Zawadská a Jiří Zbořil Vás hezky prokleply a bylo vidět, že jsou vaši prátele.Máme Vás rádi.T

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit