Přejít na výpis diskuzí

Gabriella Pession

OSOBNOST 21.5.2009 
2 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poděkování.

    Ahoj všichni !
    Moc jsem chtěla, najít něco o Gabriele !! Díky mnohokrát Silvince44. za životopis. Koukám, že nás příznivců tu - zatím - moc není, ale myslím, že jen - do té doby, než s ní poběží nějaký film v Čechách.
    Sledovala a poctivě jsem " hltala " všechny díly Capri, které vysílala slovenská Jednotka a byly SUPER !!! *14* Mělo to hlavu a patu / a především děj. Hrozně se mi CAPRI líbilo i přestože přímo nesnáším tzv. nekonečné seriály a hlavně nové a zase nové série; fakt sem si přála, aby to ještě pokračovalo. *3*
    Obsazení senza a umístění děje; no romantika sama -- kdo viděl, jistě mi dá za pravdu. Nic " přiblblého " z přeslazených telenovel - venezuelského typu, ale fajn odpočinkový italský seriál, s kouzlem a překrásnou krajinnou scenérií. Prostě bomba ..
    *5* *16*
    Bohužel unikla mi část prvního a posledního dílu !
    To nejdůležitější, avšak domyslela jsem si, že skončili spolu ( Vittoria + Massimo ! ) kdo viděl, prosím o podrobnější popis závěrečného dílu ..
    ráda si počtu. *4* *9*
    Tímto díky i Slovenské TV za fakt senza seriál. Už dlouhou dobu, jsem u něčeho takhle dlouho nevydržela.
    Snad se mi brzy poštěstí, vidět i další filmy s Gabriell.
    Mějte se fajn *15*
    moc zdraví : Ivuška. *4* *3* *3* *14* *4*
    • Re: Poděkování.

      Ahoj, STV dava znova serial CAPRI - ja som ho zacala sledovat az teraz a velmi mu s mamou fandime - posledny diel ide na STV v sobotu 10.4.2010 o 14,00h :-) tak si ho mozes znovu pozriet,ahoj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit