Přejít na výpis diskuzí

Irena Obermannová

OSOBNOST 27.10.2008 
49 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den,

    ... Já se nekoupala! A když tak jen jednou! A v šátku! Co prosím? Slyším nějaké výmluvy. Slečna, co se koupala v aquaparku se možná taky koupala jen jednou, když ji řekli, že klidně může... A třeba v té nejprusvitnejsi variantě svých plavek... Ale i to stačí na malý poprask. Váš šátek žádný nezpůsobil...proc asi? Zahalená žena je pro naši společnost větší problém než pro jejich odhalena. Nedivím se, že nás mají tak trochu za blbce, když křičíme, že nechceme zahalené ženy v bazénech...a pak tiše dodáváme, že o náboženství nám nejde, když jsme přeci ti ateisti.
  • Mila pani Ireno,cetl jsem Vasi Tajnou knihu,ale nedocetl,je tam moc slov.Vice nez kniha se mi libila Vase fotografie na obalce.Az pojedete na cteni,treba do K.Varu,dejte vedet,rad prijdu. duchodce alexander
    • Mila pani Ireno,Tajnou knihu jsem nedocetl ne proto,ze by se mi nelibila,ale proto,ze jsem mizerny ctenar,ctu pomalu a nemam dost trpelivosti.
      V tech bilych satech Vam to slusi,jste kocka,videl jsem par fotografii.Budu drzy a pozadam Vas o sms zpravu na 720225057,az nekdy budete mit cteni,chci Vas videt nazivo.Dekuju.
  • Dobrý den, paní Ireno,
    jsem známá osobnost a píšu knihu. Ráda bych se s Vámi poradila, abych neudělala chybu. Prosím o kontakt na Vás nebo na osobu Vám blízkou. Děkuji a omlouvám se.
  • Tajna kniha je vyborna a Panoptikum jeste lepsi.Preji hodne stesti a sil do dalsi prace.Mejte se moc hezky :-)
  • Dobrý den, paní Ireno!

    Obdivuji Vaši statečnost a přeji Vám do dalších dnů zdraví a pohodu.

    S úctou

    Čtenář Vašich KNIH
  • Tajná kniha se mi moc líbila je napsaná s citem a velmi čtivá. Panoptikum české je ovšem hrůza. Vůbec nevím proč byla napsaná, snad jen se vzdoru. Většina toho co v ní je si mohl každý přečist /někde/ a působí primitivně myslím, že to spisovatelce nebylo zapotřebí.
    • Mně se Panoptikum líbí hodně, jednak ukazuje, jak pracují někteří novináři a druhák předvádí, co s lidmi, kteří něco někde píšou a ovlivňují, udělá jedna kniha ( Tajná ), jak se chovají - je to hrozně zajímavé ( hlavně k nim nevzhlížet a dávat si obrovský pozor na to jak druhé, nejen Irenu, soudíme ). Spoustu reakcí jsem nečetla a neznala ( Reflex a Blesk )- nezaneřáďuju se nesmyslama, ale zjistila jsem, že je důležité, číst i tyhle kraviny, protože když nereagujeme jsme vlastně spolupachateli.
      Líbí se mi dokonce trochu víc, protože tu Irena bojuje za sebe (v Tajné je to koncert lásky)a to je dobře, to mám ráda, alele knihy se nedají srovnávat. Panoptikum má obrovský náboj, získáte možnost udělat si názor na celý loňský candrbál shrnutím a co si o tom autorka myslí. Je v rovnováze, což je hrozně důležité u takto koncipované knihy! Byla napsána, protože tohle bylo něco tak zavratného, že se nedala nenapsat *3*. Hlavním přínosem knihy je samotná Irena Obermannová ( považuju jí za důležitější než Tajnou ) a já jsem za ni hrozně ráda.
      Víte, co je na celém candrbálu nejzajímavější? Že kdyby nám slavní novináři nechtěli mermomocí říkat, jak máme co chápat a koho si kde představovat, kolik znás lidí ve TMĚ by vydávalo vyjádření soudy a hodnocení? Opatrujte se *3*
      • Souhlasím, PČ jsem přečetl na jeden zátah. Doufám a věřím, že se IO nenechá v našem paradigmatu vykolejit mainstreemem, reprezentovaným "hochy" z Reflexu, potažmo "Vyvolenými", či ČT.
  • Paní Ireno, Tajná kniha je krásně a lidsky napsaná, je o hluboké lásce a velmi se mi líbila. I VH byl normální člověk a muž. Přeji vám štěstí a radost z dcer. Eva
  • Pani Obermannova,
    vas postoj, ktery jste zaujala k cele veci s panem Havlem je velice nizky. Neodsuzuji to, ze se mezi vami mohlo neco stat, ale absolutne nechapu, proc jste mela potrebu takove veci tahat na svetlo sveta? Myslim, ze dobry spisovatel, stejne jako kvalitni clovek ma jiste spoustu jinych prednosti, kterymu muze zaujmout namisto toho, aby se takto snizil. Nemam pravo soudit, tohle pravo nema nikdo, ale jak uvedla ctenarka vyse, velice jste se timto snizila a ublizila jste nejen sobe, ale i mnoha lidem okolo.
  • ".... s Českou televizí, se kterou spoluprcuje dodnes...."
    Roztomilý a signifikantní překlep..... *4*
  • Vážená paní,to vám to jednou nestačilo???Jste ubohá klepna,která nemá charakter.To už opravdu nemáte jiné téma na psaní knihy????Styďte se,psát očlověku který se už nemůže bránit!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit