Přejít na výpis diskuzí

Ivan Vodochodský

OSOBNOST 9.6.2008 
19 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můžeme si říkat o Vodouchovi co chceme. Ale posedět U Vodoucha nebo U Slovanské lípy,dovolím si expresivně,to je žrádlo. Podívejte se na žižkovské hospody ve všední den kolem osmé večer - někde prázdno,někde půl. Ale v těch dvou výše zmíněných je plno. Díky,Vodouchu,jen tak dál.
  • Pane Vodochodský mám dojem že vaříte jen pro tu horní vrstvu obyvatel.Kdo z nás chudších má na vaření na víně nebo z předraženého masa.Proč nevaříte podle tarých receptůnašich babiček.Já vím asi to neumíte.
  • Zdravím všechny,chtěl bych se domluvit s p. Vodochodským na jedné promo akci nevíte nekdo jak s ním nebo s nekym okolo nej se spojit??? muj @ berka28@seznam.cz Díky
  • pane vodochodsky jsem zklamana a nastvana zaroven.Doporusil jste v TV loskutakovi mlynek na maso atd s prisavkou- koupili jsme jej za nemale penize a musim rict,ze prisavka jak jste prezentoval ze drzi perfektne nedrzio vubec!!!A ze jsme ji doma zkouseli na ruzne povrchy!!!:-(( upozornuji,ze pochopitelne hladke....nic"!!! chapu,ze za reklamu berete prachy ale bezte s takovym vyrobkem...nekam!!!!,,....hnusny!!!:-((( Museli jsme jet znovu do obchodu a strojek vratit jako nefunkcni!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Dobrý den, ráda bych měla na akci,kterou pořádáme v Poděbradech pana Ivana Vodochodského, nemáte na něho kontakt???
    Děkuji, pište na adresu marie.lysa@seznam.cz
  • S dědou jsme právě prohlíželi pár fotek a zjistila jsem, že jsme s p. Vodochodským vzdálení příbuzní, už vím, proč celá rodina tak rádi vaříme :D
  • Drzim palecky. *1* *5*
  • http://www.youtube.com/watch?v=s7Viorr4c1Y&feature=related
  • a ještě jedna rada panu "best gourmetovi": nebrutální ceny jistě nemají v bufetu u hvězdárny v horním hradci. doporučuji, pro skalní obyvatele hradce jako dělané! po roce jsem se těšila na místní výtečné domácí kysané zelí a bramboráky, ale vše bylo vyjedeno, vyškrabalo se jen na průsvitný bramborák a zbytky zelí, které jsem s ohledem na vysokou míru natěšenosti přijala a snědla, přestože to mělo být minimálně za 50 % ceny. problém nastal, když mi z lavice spadnul - úplně obyčejný - popelník a rozbil se na kousky. přítel je nekuřák a mívám ho vedle sebe na židli nebo lavici, aby ho kouř neobtěžoval, a jak jsem se zavrtěla na lavici s látkovým sedákem, spadnul a roztříštil se. reakce personálu: no jo, střepy přinášejí štěstí, žejo, ale... jo a to byl tenhle, jo, hm, tak ten už nikde nemaj... škodolibá reakce (hradeckých) cyklistů od vedlejšího stolu (kteří se tam mimochodem zrovna někomu nepřítomnému vysmívali, že neví, kde je hradec králové, jako by to byl pupek světa): nojo, to bude alespoň padesát korun! vzápětí přítel obdržel lopatku a smetáček, a jen proto, že jsme z daných reakcí byli v naprostém šoku, střepy - opět za škodolibých poznámek od vedlejšího stolu - zametl. rychle jsme požádali o účet a při placení se zdvořile dotázali, jak můžeme rozbitý popelník kompenzovat. odpověď zněla: dejte mi stovku zálohu a sežeňte ho... to už jsem musela konverzaci přerušit: bohužel, my nejsme z hradce, to nepřipadá v úvahu. dorovnáme účet a dáme vám za popelník (v ceně c. 30 korun) sto dvacet, bude to stačit? odpověď: jo vy nejste z hradce, jo, hmmm (stylem "vy máte lepru"). no jo, no, tak jo. - takže moje závěrečná poznámka: ať si slavní hradečáci, kteří se skutečně chovají jako - dáma promine - vyčůraní a arogantní sedláci - nechají svůj hradec pro sebe, kdo není slepý, ví, že opravdu není o co stát (zdaleka nejsem jediná). i pan vodochodský, kterému tímto přeji vše nejlepší, tyto facts of life doufám zná.
    a ad cenové relace - kvalitní vepřový steak 200 g nyní v šatlavě za 120 kč, na břehu jednoho rybníka kuřecí steak v bufetu za 114 kč, steak ze svíčkové 200.
  • reakce na příspěvek pana "best gourmeta": jakkoli se jedná o jedlíka očividně rafinovaného, zcestovalého a gramotného par ex, dovolím si skromně oponovat. restaurace šatlava, dokud vedená vodochodským, byla ostrůvkem civilizace v nudném hnízdě nadutých sedláků "vod" chlumce.

    ceny v šatlavě nebyly nijak přemrštěné; poměr kvalita/cena více než odpovídající; pojetí gastronomie ne úchvatné (byť pro vševědoucího vidláka možná), ale zcela v běžném, moderním evropském stylu, který je v čr bohužel stále vzácný (pohlreich se může rozkrájet, a stejně tu budou chuťovky typu kuře na cibulce a žampionech se švestkovou omáčkou).

    dále, nevtíravý, ale pozorný servis, díky němuž jste se konečně mohli cítit jako člověk ve městě, kde se běžně setkáte s arogantními reakcemi personálu typu "já jsem vás varovala"(že v mínus dvanácti znova otevřu hlavní dveře od kuřáckého podniku, kde nefunguje klimatizace a je tam strašný průvan a stellu artois podávají v otlučených sklenicích bez podtácku, natož rozetky) nebo "moc si nevyskakujte, tady nejste v pětihvězdičkovým hotelu" (když nalévají vychlazenou, sic!, metaxu do skleniček na rum).

    en masse: hradec králové totiž není "stavění", jak píše autor příspěvku, na VŮBEC ŽÁDNOU gastronomii a VŮBEC ŽÁDNÝ styl; gočárovy a kotěrovy doby i jakákoli elegance jsou tu dávno pasé. i jako - naštěstí - pouhá návštěvnice města musím potvrdit, že s nulovým zájmem se restaurace šatlava nesetkala, naopak byla vítaným útočištěm všech, kdo vědí, co je kvalita, a v hradci jinak nemají kam jít. vedle potrefené husy, která jako chain musí jakžtakž dodržovat standard, šlo o jediné místo, kam bez uzardění vzít kolegu z civilizace. vůbec se nedivím, že to majitel pustil, v daném prostředí by došla trpělivost každé normální osobě.

    i dnes, s novým majitelem, je to nicméně stále hradecký nadstandard.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit