Přejít na výpis diskuzí

Jan Kanyza

OSOBNOST 6.7.2007 
14 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hrál v seriálu Hospoda.

  • hrál v seriálu Hospoda.

  • hrál v seriálu Hospoda

  • hrál v seriálu Hospoda

  • V Cibulkových seznamech veden jako agent stb,udavač.

  • Milý pane Kanyzo moc rád se dívam na ordinace a zvlašť na vás. Dost je škoda že už tam tak často nehrajete. Jen takova mala poznamka ja jsem taki štír znamením
    • Chci se zeptat ,je mozne Vas podkat v Dolni Sitove ?
  • Vy se nikdy nedovíte kde pan Kanyza maluje své obrazy ve Francii, pokud vám to neřekne sám. A to je vlastně dobře, neboť umělec na svou výtvarní práci potřebuje klid *5*
  • v ordinaci,škoda že už tam tak často nehrajete *1*
  • Vážený a milý pane Kanyzo,
    jmenuji se Jiří Machálka a pocházím také z Lipníka n.B.,Mlýnecké ulice. Náš dům byl vzdušnou čarou ani ne 100 metrů od Vašeho bydliště v Loučské ulici.Než jsem si přečetl datum Vašeho narození,myslel jsem si,že jste Vy můj kamarád z dětství,chodil jsem totiž v roce 1948,49 do Vašeho bytu za kamarádem,asi Vaším starším bratrem a Vy jste tehdy musel být v kočárku.Sám jsem tehdy navštěvoval 1.třídu základní školy.
    Mým vzpomínkám nepomohl ani Jenda Kvapil,který u Vás v Olomouci jistou dobu bydlel.Váš pan otec byl spolužákem mého otce a já ho pamatuji již jen z přednášek o historii v Lipníku a z knihy V městě kardinálově.
    Nevím,kdy jste se do Olomouce odstěhovali,ale mohl byste si pamatovat náš rybník v Mlýnecké,který už neexistuje,zůstal jen Aronův v Bohuslávské ulici.Protože jsem již překročil sedmdesátku,vzpomínám víc a více na dětství,tak bych rád věděl,zda Váš bratr ještě žije a zda má k Lipníku dosud nějaký vztah.
    Líbí se mi Váš názor na závist,který jsem včera přečetl na netu,sám jsem studentům říkával, že když něco ukradnou,tak to aspoň mají,když závidí nemají nic,jen ten sžíravý pocit, který byl, je a možná i bude motorem sociálních revolucí ...
    Předem Vám děkuji za zprávu o bratrovi,snad najdete chvilku a ujišťuji Vás o své úctě, a že dotaz nepíši,abych se vlichotil do Vaší přízně a něco od Vás požadoval.
    Přeji a vyprošuji všechno dobré,
    jiri.machalka@email.cz
  • Dobrý večer.
    Pane Kanyzo rád bych Vám poslal dokument,kerý vám moc asi nepotěší.Ale je to Váš rodinný šperk z Lipníku nad Bečvou.Můj tatínek se s Vaším dobře znal byl r.1924.Vím,že napsal knihu:V městě Kardinálově.Vaš otec.Jaroslav Kanyza.Ještě když byla u nás Poligrafie nechali jste si tisknout kalendáře.Já jsem řemeslník rodák z Lipníka n/B.r.1949 a znám Vás dlouho jako osobnost.
    Napovím Vám datum dokumentu:15.8.1944/Hanička.Rád bych vám dokument poslal na mé náklady.Našel jsem jej v knize.Mám 19000 položek.
    www.atonaj.cz
    Prosím o kontakt.Nebo až pojedete přes Moravu tak se stavte jste sdrečně vítán.Vl.Janota

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit