Přejít na výpis diskuzí

Jan Němec

OSOBNOST 3.3.2008 
13 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím proč vyznamenávají lidi kteří byly v exilu ? Taky kamarádek Havla tak na co si hrajeme ? A nakonec bývalý manžel Kubišové !
    • Víte proč byl v exilu? Protože mu komunisti dali na výběr mezi vězením, či vyhoštěním, a on si raději vybral to druhé, protože si myslel, že bude moct tvořit, bohužel neměl peníze a dopadlo to tak, že natáčel svatby.
      Jinak vyznamenání si zasloužil za hromadu dobrých filmů, které natočil:
      Démanty noci, O slavnosti a hostech, Perličky na dně, Mučedníci lásky, Noční hovory s matkou atd.
  • Pan režiser JAN NĚMEC je jak otec ŠKOLASTYKUS ,ze známé pohádky.
  • Ještě se připojuji s přáním k narozkám,Honza

    *4* *4* *4* *4* *4*
  • Děkuji pane, velice si Vás považuji, Honza
  • Vrátil jen to, co si nezasloužil.Tehdy nikdo neprotestoval? Možná už to nemá v hlavě v pořádku a má na to nárok ve svém věku.
  • Pane režisére, a čím jste - jako režisér, emigrant, posléze producent a VŠ pedagog - přispěl k české státnosti VY ? Nedostal jste ten řád náhodou proto, že jste byl v příbuzenském vztahu s prezidentem Václavem Havlem? Nebo si Wikipedie vymýšlí?
  • Pane režisére Němče.
    To, že jste vrátil medaili od prezidenta Havla prezidentu Zemanovi byl pravděpodobně nějaký Váš zkrat. Věc, či cokoliv jiného se vždy vrací dárci a nikdy někomu jinému! Měl jste jednat trichu jinak s ohledem na Vaše vzdělání a postavení.VV
  • Pane Němec, měl jste zůstat v exilu. Za celý život jste udělal hovno, jen jste se nechal živit společností. Nejlepší, když co nejdříve půjdete za Havlem !! Ta medaile Vám stejně nenáleží.
    Josef Jáhle
    • pane Jáhle, samozřejmě máte nárok prezentovat váš názor, nevím co jste dokázal vy,ale asi to bude také h....! Inteligentní člověk nepíše někomu, že má také umřít. Je vidět, že si ničeho nevážíte a nemáte úctu k člověku.
  • Hlavně pan režisér už asi tolik nepije, aby mlátil své nejbližší :)
  • přání

    Vážený pane Němec.
    přání k Vaším dnešním narozeninám
    všechno nejlepší,hlavně dobré zdraví.
    *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Vážená paní, jste jedna z mála jak koukám, která si uvědomuje, hodnotu lidí, kteří trpěli minulým režimem, kteří se dovedli postavit proti lidsky nenormálnímu režimu a to jak v minulosti, tak i nyní. Český národ si už zřejmě nezaslouží osobnosti typu Havla, Kubišové, Jana Němce a Václava Malého. Potřebují rétoriky prázdným významem, šplhouny u velkých národů a podrazáky při volební kampani a v politice. Čest, šlechtictví a slovo muže zmizelo. Vyšší princip mravní také. Tak si lidé prostě ponesou co si zaslouží. Mrzí mě, že jsem byl v první hrstce na náměstí v počátku revoluce. Z pádu komunismu těží než soudruzi a ti co například v této diskusi používají hrubé výrazy, před revolucí drželi ústa a krok a myslím že ani dnes v osobním kontaktu by sklopili ohon. Tak všichni milovníci arogance a lenosti, silných slov a prázdných činů. Jen tak dále, dějiny se totiž opakují a brzy se budete divit že sklidíte to co jste zaseli. Jsem generace pana Renče, škoda že mu med mazaný z hradu kolem úst zatemnil zdravý úsudek. Přijmou vyznamenání od ..je ostuda. Děkuji Vám paní že jste alespoň popřála panu JN

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit