Přejít na výpis diskuzí

Jan Palach

OSOBNOST 21.9.2008 
25 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar
    Ochuzena řeč v důsledku apatie je tu všude v mich komentářích v poslední době nejvíc znát, nakolik se mě obtížně pise a přemýšlí a kéž bych mohl mluvit v minulém čase. Ale všechny své komentáře už bohužel nevrátím zpět. A kromě těch k Janu Palachovy ani nechci. Byl nejvyšší čas si to přiznat.
  • MartinDyntar
    Slepa agresivní poslušnost je bezmezna poslušnost bez morálního přínosu. Nevyjadřuji se jak bych si přál a jak bych chtěl, proto že svou dlouholetou životní apatii mám tolik ochuzenou a omezenou slovní zásobu, že je to v poslední době v mich komentářích na osobnostech.cz tolik a snad nejvíce znát. Bohužel je to dáno mou depresí, ktera se prohloubila az v apatii, se kterou už nedokážu dál žit.
  • MartinDyntar
    Protože nejhorší jsou ti kteří vyžadují od druhých slepou agresivní poslušnost bez jakéhokoliv prinosu a morálky, jak to činili naciste a komuniste tehdy ve společnosti. To je krajne nelidské a nedemokratické. Vinu na tom nesou nejvíce politici. To věděl už i Jan Palach, jeho čin měl pro me osobně nejvyšší moralne etický přínos či hodnotu či jak to vlastně říct, totiž že čin Jana Palacha měl smysl.
  • MartinDyntar
    Kde domov Můj?? Dochází mě trpělivost!! Už je to neunosne!! Brzo se také upálim před pražským hradem na protest proti lhostejnosti druhých vuci bezpráví kterým je nespravedlivy socialni systém při nevyplaceni mého ID. na který mě vzniknul plný nárok. Nedokážu a nechci už dále žit v tak hnusným a v odporným českým state. Nemakat nikdy!! Nikdy neodvádět daňe tak špatnýmu a nespravedlivemu sociálnímu systému!! Anarchie v tomhle state navždy!!♥♥♥
  • MartinDyntar
    Jane jsem s tebou. Brzo se také upalim. Bude to pred pražským hradem a to na protest proti nevyplaceni meho ID. Nikdy nemakat pro tenhle český hnusný a odporný zavsiveny český stát. At zije anarchie!!♥♥
  • MartinDyntar
    Asi se také upálim a to na protest proti nevyplacení mého ID na nějž mě vzniknul plný nárok. Tohle je zavsiveny a odporný hnusný český stát. Ps. Nemakat nikdy!!♥♥ upálit se nejlépe před pražským hradem!!
  • MartinDyntar
    Jane asi se take upálim a to na protest proti nevyplaceni ID na nejz mam plný nárok.
  • Kdyby se dnes někdo z politických důvodů upálil, byl by označen jako duševně nemocný.

    Možná si to málokdo uvědomuje, ale za poslédních třicet let nám tato " demokracie " vzala více

    jistot a svobody, dala víc příkazů a zákazů než bývalý režim. Kdy Vám to konečně dojde.



  • pro mě to bude navždy hrdina... aspoň nechodil se staženým ocasem jako ostatní.
  • Palach neudělal nic,jen nešťastnou rodinu,je pravda,byla to už druhá okupace ve dvacátém století.Byl to asi psychicky narušený člověk
    • Jsem stejný ročník jako Palach, bydlím kousek od Národního musea a v r. 1969 jsem byl také v 1. ročníku VŠ. Takže jsem tu dobu prožíval stejně jako naprostá většina mladých lidí. Palach určitě nebyl psychicky narušený člověk, ale tu kapitulaci českých politiků snášel tak těžce, že ho ta snaha změnit posrpnový vývoj dovedla až k jeho zoufalého činu. Podle mě v tom bylo hodně naivity, ale ne psychická narušenost.

    • Ať už narušený či né,si myslím, že kdyby se upálil v dnešní době na protest proti současné době a tomu co se děje v našem státě taky by ti co ho dnes oslavují neboť se jim to hodí do krámu,označily za narušeného blázna,co si budeme nalhávat dnes se jim hodí je hrdina zítra né je to blázen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit