Přejít na výpis diskuzí

Jan Světlík

OSOBNOST 11.6.2008 
29 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Popravdě kdyby se čirou náhodou pan Světlik zbláznil a chtěl Vítkovice zachránit tak se mu to sotva povede, to by musel propustit třetinu úředníků a to nemluve o mistrech co nerozumi práci viz těžká mechanika, kde si nechají člověka co má ačka ještě neumí svuj obor a zařídí propuštění těch co si dovolili nazývat věci pravými jmény. Možná proto pan Světlik tuneluje vitkovicky podnik, proto že ví, že ho i kvůli takovym zaměstnancům nemůže udržet:))
  • Ing. Jan Světlík - hrobař Vítkovic.
  • Opravdu chvályhodné, veřejné památky financujeme z naších daní a Světlíkovy z naších platů. Ceny v obchodech dávno naším platům utekly do jiné galaxie, ale máme Bolt TOWER, obrazy, které koupil za velké Vítkovické peníze odkoupil za polovic do své soukromé sbírky, bohužel mu jaksi nešly investice do výroby, jak jsme jako zaměstnanci neskonale šťastní. V roce 2015, kdy se stal "Podnikatel roku" už výroba dostávala na frak, ale pan Světlík se dál prolhával ke "světlým zítřkům" prohlášeními o firmě se světovou reputací.
  • jedno je jisté pan Světlík je neduveryhodny člověk ,pokud si pamatuji cca 7 let nazpátek se sebevědomým úsměvem mluvil o tom , že nebude muset propouštět,ze má tak dobře sepsané smlouvy na zalomené hřídele,ze to musí zákazníci i přes krizy respektovat a hups hned na to propouštěl,.A to podotýkám,ze to nebyla jediná lež vyřčená z jeho úst.
  • tak jak to bude s tou elektrárnou, to je samý článek na pravdaosvetlikovi.cz ale ofiko vyjádření nikde
  • poslední dobou furt čtu něco na facebooku, samý průsery, Vítkovice jdou do insolvence, to je cesta ke konci jako OKD
  • Pana Světlíka jsem měla kdysi ráda, ale teď co předvádí v Ostravě je tragédie.
    Žene všechen průmysl do záhuby a to beze srandy.
    Dávám tomu rok a bude z toho pěkný průšvih. *13*
  • poslední dobou se to na měj pěkně sype, dřív sem byl i na jeho straně, ale ted už sám nevím, občas čtu články na webu pravdaosvetlikovi.cz a nestačím se divit.
  • Dobrý den,
    jak může pan Svetlik tvrdit, ze soudni spory s Komárkem vyhral? To je smesne. Vzdyt to je spis naopak. Svetlikovi proslo akorát jeho velmi necestne navysovani kapitalu, kterym se Vitkovic zmocnil. Co jsem četl v novinách tak stále dluží 2 miliardy, které nejak zapomel za zcizeny podíl ve Vítkovicích zaplatit svým společníkům a ti uspěli u soudu. Zpusob, kterym se Svetlik Vitkovic zmocnil tahne firmu do potizi a vyvolava soudy s poskozenymi. Potrva to az do zniceni Vitkovic?

    Vrati pan Svetlik zcizeny podíl ve Vítkovicích nebo za nej konecne zaplati? Jak se tak divam na nezavisle obchodni zprávy o vykonu Vitkovic, jiny vlastnik nemůže fime uskodit, prave naopak.


    Dekuji za vysvetleni předem

    Jaroslav Kraus
  • Dobry den pane Světliku chci se zeptat co bude dale se zinkovnou ve vitkovicich? Zajima vas to ??? Proč musel zemřít nevini dělnik protoze vy tam nechcete investovat .
    Vsechno tam je zdevastovane zadna bezpecnost zadne revize jenom nacerno udelane papiri. Kto bude zodpovidat za smrt dělnika????
    • Tam jsem dělal??? Byl tam i těžký úraz popáleniny..mohu vědět o jaký smrták šlo?? děkuji
      • Pro Jardu, asi znáte, Vítkovická "provizorka" s jednotkou dočasnosti "Jeden FURT", prostě blaho neschopných manažerů povýšené nad cokoli jiného, hlavně nad investice do výroby, ke které patří i bezpečnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit