Přejít na výpis diskuzí

Ján Zákopčaník

OSOBNOST 28.5.2014 
6 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Zákopčaník chybí mě i rodině, moc rádi vzpomínáme na jeho předpovědi a to povzbudivé " slunce v duši". Přeji hodně zdraví a pohody.
  • Když jsem poprvé viděl pana Zakopčaníka v televizi při předpovědi počasí,myslel jsem,že se jedná o nějaký žert a nebo,že je snad opilý,tehdy mi jeho "Slunce v duši" nic neříkalo.Jsem rád,že jsem se tehdy moc mýlil a pan Zakopčaník se stal tím,na koho jsme se vždy večer po Událostech těšili,až nám předpoví počasí a ukončí ho jeho "Slunce v duši".Je jistě škoda,že skončil a stáhl se do pozadí a není o něm už slyšet,ale bylo to jeho svobodné rozhodnutí (jak alespoň doufám) a to musíme chtě-nechtě respektovat.Nejsmutnější je však,že jeho Slunce v duši mu bylo ukradeno ke komerčním účelům.
  • Připomněla jsem si pana Zákopčaníka na dnešních novinkách. (22.3.2015) Jó, to byly časy když byl on v TV. Člověk měl k němu důvěru a patřil jakoby do rodiny. Dnešní různé kroutilky mu nesahají po kotníky. Proč musíme pořád jen vzpomínat na starý dobrý časy? Zdravím ho a ať má slunce v duši i v době, kdy kolem sebe vidí lidi, co mají v duši zlobu, závist, lhostejnost. Doufám, že chodí taky na NET, určitě ho potěší, že na něho vzpomínáme.
  • Mooooc pozdravuji pana Zakopčaníka,jseVaše krajanka. Poslouchám rozhovor s Vámi na ČT2, moc se mi líbí a vzkazuji, že se přimluvím u nejvýššího za zrdavíčko, jak jste se zmíňoval. Přeji mnoho mnoho zdravíčka pohody a SLUNCE V DUŠI *4* GČJ
  • Ráda bych věděla,jestli se pan Zákopčaník stále věnuje meteorologii. To co nám předpovídá Dagmara,je k pláči. Ta snad hádá z kávové sedliny,nebo prostě plácne a buď to vyjde,nebo ne. Ale 99% předpovědí od Dagmary je- nebude-li pršet-nezmoknem. Ten pořad by klidně televize už mohla zrušit.
  • nika1991
    nejjjjjjjj lepší Jan Zakopčaník.... než Miša...... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit