Přejít na výpis diskuzí

Jaroslav Foldyna

OSOBNOST 25.3.2013 
15 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cepuk

    Pane Foldyno, protože žijete v Děčíně, podívejte se na článek v Ekolistu, autor Petr Maděra - Zbytečná katastrofa v Národnim parku České Švýcarsko. 

    Jelikož jsem sklářský technik, tak mne ten článek zaujal, protože se domnívám, že názor na způsob hašení je správný a odpovídá mým zkušenostem.

    • cepuk

      DOPLŇUJI: Zajímalo by mně jak by reagoval generál Pavel na situaci při požáru v Hřensku, kdy armáda spala a její pomoc se vlastně uskutečnila díky vypůjčenému bambi vaku asi od soukromníků pro armádní vrtulník. Proč armáda nepomohla více, co naše ženijní útvary, ty asi také spaly.

  • ...pane Foldyno skutečně si važim Vaši odvahy.Mám stejný názor na tuto dobu, kdy se překrucuje historie, dětem se lže. Pan Hamáček by se Vás měl se svou už dopředu pohřbenou stranou zastat.Ten s tou amer., vlajkou to je určitě placený provokater...pane Foldyno neomlovejte se, nic jste špatného neudělal !!! Zaprodanci a omezenci budou jednou litovat..neomlouvejte se ...zesměšni Vás a udělaji z Vás blázna !!!! Jsme s Vámi, buďte s námi...
  • Pane Foldyno jste komunistický estébák a pro mě osobně křivácký hajzl, pravděpodobně placený ruskou stranou. Schvalujete okupaci Československa v r. 1968. Napadení Polska ze strany stalinistického Sovětského svazu spojený s katyňským masakrem 22 tis. příslušníků důstojníků a polské inteligence /masakrovali nejlepší Poláky, aby je ochránili?/ + záměrné konání stalinistické zločinecké rudé armády, aby zdecimovali Varšavské povstání. To, že zahynulo tolik Poláků cca 1/6 národa, je především zásluhou Ruska. Být Polák, tak žádného ruského vlka na motorce do země nepustím a stydím se, že jedou českou zemí. Stydím se za lidi, kteří je tolerují a nebo dokonce oslavují. Nyní vlci prosazují a podílejí se na další okupaci, tentokrát Krymu a Ukrajiny. Vraždí Ukrajince. Vy se s nima bratříčkujete. Styďte se ....
  • je možný,aby takový člověk byl poslanec?Takhle hajit prezidenta?Ano národ si ho zvolil a tudiž má i právo ho odvolat.A za co?Toto nemuže hajit a reprezentovat ČR.Toto nemuže bý člověk,kterého jsme s zvolili.Jestli ano tak pak lituji toho,že jsem Čech.A co se tyče vás tak chápu ,že hajite tohoto pro mne neprezidenta,protožě jen vrána k vráně seda. Co hajite svůj mandat nebo ččlověka,který už dávno ztratil tvář.Držte se toho pro co jste byl zvolen LIDMI a neobhájte ty ,kteří by vám mohli zkazit reputaci.Zlatej Klaus ten alespoň neříkal věci tohoto razu.A vás litují a doufám,že se už do parlamentu nedostanete.Sbohem člověk,který volil Zemana a teď toho lituje.
  • je to lupic,plati si pohone hmoty z nasich penez vcetne jeho rodiny.
  • Foldyno, nechci Tě urazit. Ale na té fotce vypadáš jako rom. Nepatříš do této etniky? Já bych řekl, že ano. Jana.
  • Každý známe Foldynu. Je to kecálista a šplhač po zádech druhých socanů. Vždyť i jeho kamarádi jako je Houska, Szanto si z něho dělají legraci. Nikdo ho nemá rád. Vždyť ani poxovat neumí. Je to jen flákač a štváč na lidi, co se již nemohou bránit. Již na Tebe čekají v pekle. Teploměr pro tebe Ty vejtaho bude nesmírně poškozený.Zalez do kota a mlč. Uděláš nejlépe.
  • Po matce srb,jinak by ho asi žádné bombardování nezajímalo,jen jeho koryto a osobní prospěch.Vyučený lodní mechanik si udělal za 22let maturitu a pak za 6let Prešovskou fakultu pravoslavné theologie,Ten člověk se v honbě za kariérou asi 5x převtělil.Tu vysokou vystudovalo více blbců z Ústeckého kraje aby byli Mgr,jak ubohé v tom má prsty asi Eugen.Sociální demokrat s prešovskou pravoslavnou fakultou ,bývalý lodní mechanik,městský strážník,celník,asistent kdekoho a lecčeho,rádoby boxer je přesně odrazem dnešní doby,morálky a stavu ve společnosti.Chce se mi zase zvracet.
  • Vážený exsoudruhu,
    přestaň být zatrpklý,že jsi po revoluci neseděl na té správné židli a není z tebe ani úspěšný politik,ani miliardář,jako ostatní exsoudruzi,V.Klauz a spol.. Smiř se se svým osudem a začni přemýšlet zbytkem toho,co máš v hlavě
  • jeto debiil nemuze za to *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit