Přejít na výpis diskuzí

Jiří Menzel

OSOBNOST 31.12.2006 
54 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

    Umřel v souvislosti s covidem-19. Nosme proto všichni roušky a duvěřujme médiím a odborníkum na covid-19, protože lékaři osobně zastávají tu nejduležitější a nejcenější profesi (která muže bít už) ve společnosti, ačkoliv nesouhlasím uplně s vládním opatřením tak jak je s nepřehledností prováděno s mnoha politickými zmatky a vždy bohužel pozdě na poslední chvíli, chápu že česká vláda má neduvěru veřejnosti, ale beru ze všeho nejdříve a nejvíce osobně ohledy na přetížené zdravotníky v první linii v boji s covidem-19, kteří to nemají vubec jednoduché a kterým tímto moc děkuji za jejich osobní odvahu a obětavost, která si zaslouží větší uctu a respekt celé veřejnosti, všech občanu ČR bez ohledu na to jestli má česká vláda duvěru veřejnosti anebo nemá. Zdraví je přednější než ekonomika a zdraví máme všichni jenom jedno. Tak budme k sobě ohleduplný a zodpovědný za své zdraví, které je na prvním místě bohužel v době kdy každý už myslí jen sám na sebe a stará se už především jen sám o sebe - to bohužel pak přidává na popularitě popíračum roušek a nebezpečí pandemie covidu-19, kteří si dostupnou zdravotní péči za tak své prolhané samolibě lhostejné lidské jednání myslím pak už sami ani nezaslouží. Stabilní zdravotnictví musí vyhrát nad ekonomickými zájmy Česka. Děkuji za pochopení! Václav Klaus je naprostý demagog, jde totiž lidem a veřejnosti tím špatným příkladem.

  • MartinDyntar
    Měl v době smrti covid-19. Nosme proto roušky a dodržujme prosim všichni přísně nařízena preventivní vládní opatření proti šíření pandemie covidu-19. Je to v zájmu zdraví, bezpečí a ochrany nás všech. Peníze a ekonomika není všechno. Zajištění bezpečnosti stabilního zdravotnictví v době vyhlášeného nouzového stavu je tím nejdůležitějším co je na prvním miste...co je prioritou před ekonomikou. Nechápu lidi co popírají nebezpečí covidu-19. At si takový lidi laskave už konečne uvědomí že dostupna zdravotní péče je tu i pro ne a nesmí bit zbytečne pretizena nebo kolabovat. At se popiraci covidu-19 podivaji na statistiky, které mluvi uplne jasně. At si lidi co popírají covid-19 nejprve a ze všeho nejdříve uvědomí že osobní svoboda musí jít ruku v ruce s osobní zodpovědnosti za sebe, za své zdraví. Ty co popírají nebezpečí pandemie covidu-19 by si za trest zasloužili aby jim v nouzi nebyla dostupna zdravotni péče. Nemůžeme myslet v době nouzového stavu na svuj osobní ekonomický prospěch. Zajištění stabilní zdravotní péče pro všechny lidi je přednější. V zájmu toho musí bit osobní práva a svoboda v době nouzového stavu logicky omezena. Takže budme zodpovedni. Mysleme v první řadě na pretizene a vyčerpane zdravotníky v první linii. Ty lidi osobně obdivuji. Ne kvůli politice a vládě, ale kvůli nim nosím roušky, aby prace a péče o pacienty s covidem-19 měli pokud možno už co nejméně. Tem lidem osobně děkuji.
  • Ale manželku má hotovou krásku. Ten teda musí být prchatej. *1*
  • Má pravdu .Jak mohl točit takové hovadiny.
  • Ty jeho filmy jsou úplné hovadiny,měl zůstat u toho herectví. Nechápu​ jak mohl něco takového natočit.
  • ???????
  • Jan Sviták byl také režisér, točil také komedie (přednosta stanice), Menzele i ty skončíš jako on ?????? Zatím děláš vše pro !
  • Toho chlápka jsem měl celkem rád. Vůbec ale nechápu, co se to s těmi lidmi dnes děje. Úplně rezignují na zdraví rozum a plují v podivném světě pokroucených představ a bludů a utopie, hodně daleko od reálného života. Ona totiž i přemíra inteligence dokáže člověka překlopit do totálně debilních úvah a názorů.
  • Máte zapotřebí urážet našeho pana prezidenta v televizi?/Prima/2.2.
    Mně se to nelíbilo.
    Proč jste neurážel Husáka?To nešlo,co.
    Dáváte pěkný příklad našim dětem.neváží si žádné autority.
    a pak to na školách dopadá!!!/drzost a násilí/
    Myslím si že s jeho názory /invaze muslimů/ souhlasí velké procento normálních lidí!!!!.
    Jen vy "umělci"máte stále něco ,jen aby jste byli zajímaví.
    Prezidenta Zemana jsme si zvolili a tak se k tomu musíme postavit.
    a chovat se k němu jako k hlavě státu.
    • souhlasím s tímto příspěvkem. Pan prezident Zeman říká jen to co si myslí většina lidí. Pan režisér mě svým vystoupením v televizi sklamal.
  • Všechno nejlepší k narozeninám.KATEŘINA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit