Přejít na výpis diskuzí

Jiří Šimáně

OSOBNOST 21.6.2008 
22 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kamarádka letěla s čsa do Kodaně - starým, celým rozbitým letadlem se slovensky mluvící a česky nerozumějící posádkou - toto mi připomíná filozofii lihové mafie, ať lidi se třeba v těch starých vracích pozabíjejí, jen když na tom vydělávám - sám si kazí jméno vlastní firmy čsa.
    Lítat s nimi za chvíli nikdo nebude, Travel servisu se už také spousta lidí bojí
    ale myslí ten člověk na životy a zdraví lidí? Lihová mafie také myslela jen na sebe a svou zábavu
  • Pracuji v jedné z jeho firem 12 let. S dvouletým zpožděním jsem dostal děkovný dopis za desetiletou práci a poukázku na 500,-Kč, více jak deset let poctivé práce nemá hodnotu ani denní hrubé minimální mzdy
  • Kam az jsou " lide" schopni zajit kdyz jsou kryti anonymitou! Proto miluju zvirata. Od nich podrazy necekam- pokud jim povahu nezkazi clovek! Tady jsou vsichni stateční bojovnici; hlavne neprozradit svoji identitu; ja uz to taky neudelam
  • KATASTROFA. Tohle je úspěšný zloděj a ne podnikatel. Travel Servis je nejhorší letecká společnost. Úroveň služeb hrozná. Zlaté ČSA, které již bohžel také vlastní a dopdane to stejně. Servis bude stát za ... Tím, že obsadil lety s cestovkami v ČR jeho letecká společnost, létáme raději na dovolenou z Německa, kde jsou služby a servis o 100% kvalitnější a levnější.
    V Brně byl OBI a pak to převzala jeho firma a sortiment horší než byl. Při cestách do Vídně jsem se stavil vždy DUTY FREE a po letošní letní návštěvě už nikdy více.
    • Musím jenom souhlasit, a to na základě vlastní zkušenosti vloni. Hrabivost na úkor okolí, to je hlavní zájem "podnikání" daného pána!
    • OBI, kteréprovozoval pan Šimáně bylo franšíza, co se týká zboží musím nesouhlasit, možná jej není tolik jako v OBI ale v každém případě je levnější, a co se týká třeba nářadí i kvalitnější, šunty od Luxe dovážené firmou Lux na váhu z Číny (firma má zkratku KG i v názvu- Emil Lux GmbH & Co. KG) bylo nekřesťansky předražené.
  • Znám ho osobně, přijímal mě i kamaráda v r.1992 do Duty Free na Folmavu která se na na konci roku se dodělávala. Jeden z nás měl být dle něho údajně vedoucí a druhý zástupce. Dopadlo to však jinak, dosadili si tam pražáci svého známého z Plzně a my raději odešli. Dnes už je prodejna 2x větší než tehdy.
  • miluju ho
    miluju ho
    miluju ho
  • pan Doktor je užasný člověk ze smyslem pro podnikaní.
    Každy je nějaký, a jaké si to člověk udělá takové to má.
    Přejme mu pevne zdravíško a hodně uspěchu :)

    *3*
  • Schopný velký pan Simáně.Obchodník co vyvážel investiční celky za Strojexport. Spoustu schopnějších inženýrů tyto celky uváděli do provozu v zahraničí a mnohdy v mizerných podmínkách .Málokdo ví, že manželky těchto inženýrů vychovávaly děti, které své otce po návratu z těchto misí onepoznaly. Ani jeden se nestal schopným vlastníkem TRAVELSERVISU, který vozí dnes vojáky na smrt do Arabských zemí. CHytrý až tak není, ale zařídit si to tedy umí.
    • Boze, co to melete?" Ani jeden se nestal schopnym vlastnikem Travel Servisu"! Proc asi? Protoze nemeli ASI ty ychopnosti toho ne prilis chytreho velkeho pana Simane jak uvadite! Vy jste ipravdu hloupa, deti mate jen vy? Vozi vojaky na smrt, no to uz je sila! On si je vybira, zneskodni , v bezvedomi je dopravi na popraviste, jen oroto, aby mohl vypravit letadlo a brat provizi za kazdeho mrtveho vojaka, ktereho jako" pouhy" majitel preoravni splolecnosti nekam doveze! ?? Zrejme jste nekdy mela otres mozku, z ktereho jste se dosud nevzpamatovala, je mi Vas lito!
  • p. Šimáně je člověk, který si myslí, že při svém postavení může cokoliv... Je to arogantní člověk!!!!!
  • To je sranda, jak si kdekdo myslí, že tadytu stránku čte sám pan Velký Šimáně. Proberte se, ten má jiný zájmy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit