Přejít na výpis diskuzí

Karel Heřmánek ml.

OSOBNOST 1.3.2015 
5 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den,
    já jsem tedy opačného názoru na herecké nadání mistra Heřmánka ml. Například loni, kdy na LSS zaskakoval ve Večeru tříkrálovém za kolegu Vladimíra Marka jako kněz, ukázal nejen pohotovost, protože na nazkoušení nové role měl jen málo času, ale i vtip a ležérnost, se kterými kněze hrál. Takže NEsouhlas!!!! Navíc se narozdíl od jiných českých herců angažuje v zahraničí, kde již dostává poměrně význámné nabídky nejen v divadle, ale i ve filmu.
  • Nevím,zda je to pravda,ale někde jsem četla,že ztvárnil na vzpomínkové tryzně Věru Čáslavskou co by gymnastku-jestli ano,tak to opravdu hluboce klesl!
  • Karel Heřmánek st., je Pan herec. Vyjádřeno stručně,kdyby v r.1972 (kdy absolvoval JAMU)zdrhl do Hollywoodu,měl by dnes na kontě 5 Oscarů. Karel ml. je bohužel příkladem,jak jablko někdy pane hodně daleko od stromu.Bez talentu,bez mimiky, jeho emoční scény jsou kožené....,v roli lekáře, působí spíše jako psychopat. Nepochybuji o tom, že jinak to může být vzdělaný a příjemný kluk, s talentem k ledasčemu, ale k herectví určitě ne.
    • A jak hodnotíte jeho výkon v seriálu Zločin v Polné??? Nevím jaká je Vaše profese, ale každé dítě ví že seriály nejsou o umění ale o penězích, proto si myslím , že výkony hercůse dle českých seriálů nemohou hodnotit a už vůbec ne talent. Ten se rozpozná pouze na divadle.
  • Moc fajn kluk. *16* *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit