Přejít na výpis diskuzí

Karolína Vrbasová

OSOBNOST 31.12.2006 
16 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den Karolíno. Viděl jsem Vás i z profilu při reportáži o vulgaritách....A? Jste MOC hezká holka, tedy nejen inteligentní. Tak ať Vám to zůstane a ty vulgarity od lidské spodiny "abstrouhejte". Takto já rád komolím slova, lidem to dělá dobře a cítí se alespoň na chvíli povzneseni, když vidí blba. Nebo také říkám "or lajt" a to byste nevěřila kolik lidí si hned pospíší s poučením. Já vždycky na to říkám:" Jó, tak vono se to říká jinak a je to asi americky že jo?" A jak jsou spokojeni. Manželka do mě nenápadně kope a říká, že už se mnou nikam nepůjde, když ze sebe budu dělat blba. Povídám jí:"Já, ze sebe?"
  • Ta pitcha má řidičák a žije v Praze *5*
  • Není to urážlivé? Myslím, že ne. To bych nikdy neudělal. To ne. Jen mě mrzí, že taková hezká holka by se uplatnila jinde. Tohle by mohla přenechat určitým typům. Tolik k tomu předešlému. Já když se na "to" někdy, jen někdy, dívám, sleduji více Karolinu, než to, co je předmětem její reportáže. Dívám se rád na hezké věci (v tomto případě lidi). Tolik k mému předešlému příspěvku. A už držím hubu. Děkuji.
  • No, hezká holka to je, snad i inteligence by se našla, ale proč se věnuje
    "takovým záležitostem"? To účinkování v těchto případech, myslím, ji na osobnosti nepřidává. To, čemu se někdy věnuje, nepotřebujeme. Není třeba nás seznamovat s oplzlostmi a názory některých "odborníků". Úroveň určité části obyvatelstva je nám známá a není třeba nás informovat co dělají a čím se baví. Věnuj se (Karolíno) něčemu co je prospěšné, máš-li na to. Ovšem, jestli je toto dobře placené......Někteří lidé jsou schopni (např. v reklamách)za peníze dělat ze sebe i blbce.
    • Souhlasím se zmínkou o těch reklamách. To, čeho jsou lidé schopni ze sebe dělat v reklamách, je až neuvěřitelné. To jsou superblbci!!!
      No, a co ta "Výměna manželek"?. To je to samé...Když vidím ty "inteligentní krasavice a krasavce", ale za ty "prachy".....?
      Slušný člověk by do toho nešel. To je naše vizitka pro zahraničí, která nám dělá ostudu a že za kus žvance si můžeme s "čecháčky" dělat cokoliv. Teď ke Karolíně. Ano je to hezká holka a měla by se opravdu věnovat něčemu jinému, co opravdu potřebujeme. Tyto reportáže jistojistě NE. Ale, to neznamená, že by ji měl kdokoliv urážet!!!
      NEDĚLEJTE TO !!!!!!!
  • No lidi,čtete po sobě to co napíšete ??? Ted nemyslím gramatiku ale ten obsah urážek a obvinění....jste ubožáci a je mi Vás líto....A Ty Karolíno , si z toho nic nedělej....si super - dokázala si toho víc , než dokáže kdokoli odsud za celý život...!!! Venca.
  • FUCK

    KAROLÍNA STINKS LIKE SHIT !!!!! *1*
  • Ahoj kocko

    Nic si nedelej z tech ubozaku, co Ti sem pisou hnusne oplzle vzkazy. *3*
    Jses fakt moc krasna a inteligentni zena.
    Nechtela bys se mnou sex? Jestli jsem chodis a mela by si zajem, tak mi prosim napis na muj mail a domluvime se na dalsich podminkach. Tak pa cico *14*
    • Bylo by vhodnější, než psát takové a podobné vzkazy, raději DRŽET HUBU !!
      Nemám pravdu ??...ale mám !!
  • Cubka

    Prominte za ostrejsi slovicko, ale to ona presne je. *9*
  • jsi chytrá a fajn holka s tebou by se dalo dobře kecat ,musí být fajn mít tě za kámošku.Jo a mymochodem tenkrát s tou imunitou jsi se zachovala velmi čestně o proti Pavlovi,to znamená že jsi také poctivá.Hodně štěstí do budoucna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
  • AHOJ KAROLINO BYLA JSI JEDNIČKA ,NEMĚLA JSI VYPADNOUT JSI HEZKÁ A IGLETNÍ HOLKA. ŠKODA ŽE JSI VYPADLA. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit