Přejít na výpis diskuzí

Lubomír Man

OSOBNOST 11.2.2009 
7 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážený pane Man.
    Píšete skvěle a pravdivě. Moc Vám za to děkuji a v novém roce 2018 Vám přeji pevné zdraví a hodně síly. Mluvíte mi z duše.
  • Vážená redakce, omlouvám se, že využívám vaší adresy, ale přímou e-mailovou adresu bohužel nelze získat. Promiňte mi tedy, že vaším prostřednictvím chci zdůraznit, že Lubomír Man je v mých očích skutečným hrdinou, protože v dnešní době, kdy je s neskutečnou histerií potlačován
    objektivní názor, je on jeden z hrstky odvážných, který se nebojí říkat
    veřejně pravdu, nebojí se ani Kalouskovy kliky, ani americké ambasády (příspěvky:Schwarzenberg:Období míru v Evropě končí a Dopis panu Moravcovi a mnoho dalších)a stojí za pravdou ! Nesmírně si tohoto muže vážím a mnohokrát mu děkuji. Čtenář Jiří Šedivý, Semilsko.
  • Lidičky, neznáte někdo podobnou knížku jako S devatenáctkou do Bernu? Já ji čtu už asi pošesté. Super knížka!
  • Vážená redakce,
    Pro přesnost vašich údajů. U knihy S devatenáctkou do Bernu b bylo vhodné uvést roky dalšich vydání. Jde o roky 2009 a 2011.
    Zdraví
    Jiří Haroldic
  • Lubomír Man je v současnosti patrně nejvýraznější představitel literatury pro mládež v žánru dobrodružného románu s výrazným chlapeckým hrdinou se sportovní (soutěžní), ale i tábornickou a zálesáckou tématikou.
    Alexej Mikulášek
  • Záruka

    Jedno vám mohu zaručit. S touto knihou se nudit nebudete.
    Slavomil Janov
  • Nikdy nuda

    Manovy knihy nejsou ani chvíli nudné. Těžko tu najdete odstavec nebo větu, které by neměly svou pravoplatnou obsahově jazykovou nosnost, svou informačně umělěckou přesvědčivost, nebo svou - a to je asi nejpodstatnější - spontánní a zkušenou zábavnost, vyplývající z nenásilně bodrého a vtipného vypravěčství, jež autor prosazuje se svrchovanou prostotou a samozřejmostí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit