-
Si fakt sexyyyyyy.
-
-
Sexy perfektní,roztomilej a úžasnej zpěvák *3* *3*
-
-
Luku já ti přeju všechno nejlepší k narozeninám ty můj miláčku zlatičko čumáčku nejsladší klučino na světě jsi sladký krásný roztomilý jsem tě poznala když si měl 17 ale teď 20 to neni možne že ten čas tak letí Wow byl jsi roztomilý klucina a pořád jsi jsi roztomilý miláček moc tě zbožňuju
-
-
to asi každý:D *14* *14*
-
-
Všechno nejlepší Lukey!!!:D
Přeju ti ať si šťastný,spokojený a hodně úspěchů s 5SOS!
P.S A zůstaň pořád tak hrozně hezký a roztomilý *14* *14* *14* -
On je faktvrostomylí ! A tie jeho modré oči !
-
Lukey je miláček.A v písničkách Hey everybody a Jet black heart mu to moc sluší.Je nejlepší *14* *14* *14* P.S Jemu to ale asi sluší všude!! *2*
-
Holky, myslela sem si že tyhle stránky jsou od toho aby se fanynky dozvěděli něco o svých oblíbených osobností a né aby se tu hádali. To že se tu hádáte o blbostech mi přijde opravdu ubohý. Šmarja se proberte ne?
-
Mam ve skole spolužáka a furt mi nekoho pripominal.....takze uz vim kdo je jeho oblibeny zpěvák že Honzo.;-)
-
-
Taky bych brala Lukeiho ve škole *14* *14* *1*
-
-
Pozrela som si to dievča na fb a aj na instagrame. ... môj názor je že je to trápne. Luke je pekný a aj ja som faninka 5sos ale to čo ona robí tak to je fakt veľa .
-
-
panebože ono to má instagram?! *8* *8* *8* *8* *8* *8*
-
Taky si říkám. Přidala jsem si ji do přátel na fb a dělám že jí to "věřím" *1* Nikdy by mě nenapadlo říct to co mi ona nakecala *1* Nejhorší je to, že ona si opravdu myslí, že jí věřím *1* *1* *1*
-
-
Me se tak zda ze 5sos fanynky hejtujou ty the janoskians fanynky nejvic:D
#NeberteToJakoNejakyHejt :D -
je hróóóóóózně hezkej a má dokonajej styl ale to maji všichni žejo *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Všichni ne!!! *2*
-